23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lys idé førte til væksteventyr for årets fynske ejerleder

SCANGRIP har svært ved at få armene ned. I 2008 begyndte virksomheden at fremstille avanceret LED-belysning til professionelle, og det har ført til et utroligt væksteventyr for gazellevirksomheden, som nu kan tilføje ”Årets Ejerleder” til CV’et.

Ejerleder med umættelig appetit på udvikling og innovation

Anders Borring er manden med den lyse idé, der på baggrund af en fascination af lys transformerede den fynske værktøjsveteran til Europas førende leverandør af LED-belysning til professionelle i løbet af en kort årrække.

I sidste uge høstede Anders Borring officiel anerkendelse for sin hovedrolle i væksteventyret, da han blev kåret som ”Årets Ejerleder” ved PwCs fynske kåringsceremoni. Udover de flotte regnskabstal blev Anders Borring rost for sit fantastiske drive og sin konstante sult efter udvikling og innovation – altid med udgangspunkt i kundernes behov.

Udviklingen står aldrig stille i den 110-år gamle virksomhed. I dag eksporterer SCANGRIP 95 % af sine lysprodukter til mere end 70 lande verden over, og alene i løbet af 2016 ser over 40 nye produkter dagens lys. Succesen på LED-markedet ses desuden ved løbende udvidelser og investeringer. Anders Borring forventer en derfor en omsætningsvækst på ca. 60 % i perioden 2015 til 2018.

Fra landsbysmedje til Europas markedsledende inden for LED-belysning

Det hele startede som en lille landsbysmedje tilbage i 1906. Gennem årene har virksomheden primært været kendt for sit værktøj til industrien og specialværktøj til autobranchen. I 2008 blev det besluttet, at SCANGRIP ud over værktøjet skulle satse på LED-arbejdslamper til professionelle. Det viste sig at blive det vendepunkt, der for alvor kickstartede virksomhedens vækst.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718

Send til en kollega

0.047