23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO børsteløse generatorer til tunge køretøjer

DENSO er verdensførende inden for design og fremstilling af originaludstyrs-generatorer (OE) og -startere til bilproducenter over hele verden, en specialitet, der leveres til personbiler, lette erhvervskøretøjer og tunge køretøjer.

Blandt de mange kriterier, der kræves for at levere disse produkter til så krævende kunder, er evnen til at fremstille dem efter strenge standarder og præcise specifikationer og derefter teste dem grundigt for at sikre deres holdbarhed og pålidelighed.

Intet sted er kvalitet og ydeevne vigtigere end i sektoren for tunge køretøjer, hvor nedbrud og uplanlagt nedetid er meget dyrt, ikke kun økonomisk, men f.eks. i form af overskredne leveringsfrister. DENSO's generatorer og startere til tunge køretøjer er derfor konstrueret til at overleve og trives under de hårdeste forhold og i det ekstreme driftsmiljø i motorrummet.

Og da DENSO producerer sine generatorer og startere på de samme produktionslinjer, uanset om de er beregnet til OE- eller eftermarkedskanaler, kan den uafhængige service- og reparationssektor have fuld tillid til at installere disse komponenter ved produktudskiftning.

DENSOs børsteløse 24-volt generator til tunge køretøjer er designet til at levere højere ydelse ved lavere omdrejningstal og med en korrosionsbestandig ensretter og rotor samt for- og baglejer med høj belastning for at give større holdbarhed, har den også kompakte dimensioner, hvilket betyder, at den er nem at montere, hvilket er endnu en faktor, der hjælper med at minimere uproduktiv nedetid. Den børsteløse konstruktion bidrager til evnen til at holde på varmen, og dette kombineret med generatorens mange andre kvaliteter sikrer dens pålidelighed og giver den branchens laveste returneringsrate.

DENSO 24 volt børsteløs generator til tunge køretøjer fås med enten J180- eller pad-montering og har en udgangseffekt på 95 eller 150 ampere, men begge specifikationer leverer 20 ampere ved tomgang, hvilket gør dem meget effektive, robuste og holdbare.

Se de komplette produktoplysninger her.

 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047