23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO fremhæver vigtigheden af at servicere klimaanlægget

DENSO er en stor producent af originaludstyr (OE) til bilproducenter over hele verden og har førende ekspertise inden for termisk styring, hvor især klimaanlæg (AC) kræver specialviden og -erfaring.

Da sæsonen for AC-service nu er godt i gang, minder DENSO den uafhængige service- og reparationssektor om, hvor vigtigt det er at kunne vedligeholde og efterse AC-systemet korrekt, så man sikrer, at bilejerne kan nyde køreturen og har glæde af et velfungerende klimasystem.

Ud over at tilbyde de nødvendige reservedele i OE-kvalitet, hvis en komponent skal udskiftes, har DENSO en omfattende teknisk viden, som vi gerne deler med teknikerne, så de kan diagnosticere og afhjælpe AC-problemer korrekt, når de opstår, men også hjælpe værkstederne med at vedligeholde systemet, hvilket kan forhindre, at mange af problemerne opstår i første omgang.

Forebyggelse begynder med regelmæssig service af AC-systemet, og DENSO har længe anbefalet teknikere at følge de nyttige råd om "syv trin for AC-service", som fremhæver de vigtigste procedurer, der skal følges for at kontrollere systemets tilstand og holde det korrekt kørende.

Men selv med regelmæssig vedligeholdelse opstår der nogle gange problemer, og så er teknikerne nødt til at dykke dybere ned i problemerne for at identificere den underliggende årsag, så de kan afhjælpe problemet korrekt. Her kan DENSOs brochure Praktiske tips om AC-service og kompressorudskiftning, endnu en nyttig ressource sammen med mange andre, hjælpe dem yderligere i reparationsprocessen.

Den 32 sider lange publikation behandler emner som analyse af kompressorfejl, olier og kølemidler, fejl i spjæld samt forurening af kondensatoren og kan ses online eller downloades. Publikationen giver uvurderlig rådgivning og vejledning, og på den måde kan DENSO dele sin uovertrufne ekspertise og hjælpe teknikere med at udføre et førsteklasses stykke arbejde og sikre fuld kundetilfredshed.

De nyligt offentliggjorte DENSO-videoer om klimaanlæg er også tilgængelige på DENSO Aftermarket-hjemmesiden eller via YouTube.

Sidst, men ikke mindst, anbefaler vi, at du kigger forbi DENSOs uddannelsesplatform www.denso-technic.com, hvor fagfolk på eftermarkedet kan forbedre deres tekniske viden, få et certifikat og muligvis vinde nogle spændende præmier i konkurrencen League of True Mechanics.

 

League of True Mechanics for 2024 er startet. Deltag nu.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047