23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Splitleasing af el-biler!

Et stort udbud af elbiler på det danske marked betyder, at Dansk Splitleasing endnu ikke har haft behov for hente elbiler i udlandet.

Jovist er der også interesse for at udskifte de store traditionelle premiumbiler på benzin og diesel med topmoderne og veludstyrede elbiler.  

Det danske leasingmarked er også påvirket af den hastige omstilling til elbiler. Leasing er populært blandt mange elbilejere, som lurer på omkostningerne i den omstilling fra fossil energi til grøn energi, der er i fuld gang.

Historien om Dansk Splitleasing har ellers handlet om at købe afgiftslettere luksusbiler til kræsne danske kunder, der ville have mest mulig bil for pengene – og splitte regningen privat/arbejde uden bøvl med Skat. De samme kunder vender i dag blikket mod elbiler, som også luksusmærkerne sætter på øverste hylde.

- Man kan godt sige, at elbiler påvirker markedet for splitleasing positivt, hvis man har fokus på at tilbyde lavere driftsomkostninger og afgifter og et bedre miljømæssigt image, siger direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing, som pointerer, at splitleasing stadig er et marked med stort fokus på traditionelle premium-biler. Her reducerer splitleasing de høje beskatningsværdier og giver mulighed for at kompensere for de høje danske afgifter.

- Men splitleasing er meget mere end drømmebiler for de få. Det vil også være en løsning, der er relevant for mange, der overvejer både økonomiske og miljømæssige faktorer.

Fordele ved splitleasing

Elbiler har lavere beskatningsgrundlag, og det gør helt nye elbiler attraktive for splitleasing, hvor man på en enkel måde deler regningen mellem arbejde og privat.

- Arbejdsgiver betaler firmakørsel, og i resten af tiden kan man cruise rundt i en topmoderne og veludstyret elbil, som er begunstiget af en afgiftsrabat ved anskaffelsen. Det er der flere og flere, som kan se en fidus i, siger Steen Eintoft.

Elbiler har betydelig lavere driftsomkostninger sammenlignet med benzin- og dieselbiler. Dette gælder især for vedligeholdelse og brændstof/energi. Det betyder meget for den regning, der skal deles ved splitleasing.

- Hertil kommer, at mange virksomheder ønsker at fremstå som miljøbevidste og bæredygtige. Ved at vælge splitleasing af en elbiler kan virksomheder samtidig forbedre deres image og bidrage til reducerede CO2-udledninger, siger Steen Eintoft.

 

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.048