23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktlinjeudvidelse - Nissens Lastbil EGR Kølere

Nissens Automotive udvider sit sortiment af EGR-systemdele med EGR-kølere til. I betragtning af det globale fokus på at reducere miljøbelastningen er industrien ansvarlig for at sikre, at alle forbrændingsmotorer i bilparken fungerer optimalt. EGR-systemet er afgørende for aktivt at reducere motoremissioner og dermed minimere forureningen.

Nøglekomponent

Temperaturen af udstødningsgasserne, der passerer gennem EGR-systemet, er en kritisk faktor. Det bestemmer den samlede systemydelse og dets evne til at reducere skadelig gasdannelse i udstødningen. EGR-kølernes direkte rolle er at sænke gastemperaturen, før den inkluderes i forbrændingsblandingen. På grund af barske driftsforhold, naturligt slid eller virkningerne af almindelige fejl i motorsystemet er køleren en af EGR-systemets dele, der kan have fejl, hvilket resulterer i en reduceret systemydelse og dermed behov for udskiftning af køleren.

Nissens' oprindelige sortiment af EGR-kølere til lastbiler består af 15 SKU'er, der dækker 37 originaldele (OE) -varenumre, der dækker mange af Europas mest populære lastbilsapplikationer.

 

Komplet eftermarkedsløsning

De nye lastbil EGR kølere fra Nissens er en fremragende løsning i forhold til markedets behov. Som med enhver anden reservedel fra den dansk baserede producent er de nye EGR-kølere i overensstemmelse med Nissens anerkendte Kvalitetsstandarder. Dette omfatter avanceret validering og testserier udført internt og eksternt. De inkorporerer design- og materialeforbedringer, der bidrager til delenes høje termiske ydeevne og holdbarhed.

Som et resultat heraf udgør Nissens lastbils EGR-kølere førsteklasses eftermarkedsprodukter, der perfekt lever op til ydeevnen og monteringen af ​​OE-komponenten. Ydermere giver de en forlænget, problemfri drift under systemets barske forhold som følge af hyppige temperatur- og tryksvingninger. Sortimentet omfatter også installationsrelevante dele, såsom stopventiler til specifikke applikationer, hvilket giver en komplet reparationsløsning.

 

Motoreffektivitet og lastbileksperter

Nissens er en højt respekteret eftermarkedsproducent, der tilbyder en bred vifte af førsteklasses komponenter på tværs af termiske og motoreffektive systemer til alle køretøjssegmenter, herunder mange Euro 6-lastbilapplikationer. Hele Nissens' sortiment af dele til motoreffektivitetssystemer dækker mere end 7,5k+ OE-numre inden for 6 produktlinjer, herunder turboer og næsten 90 lastbilsturbomodeller. Med EGR-kølere tilbyder Nissens en udvidet one-stop-shop-løsning.

 

Få mere at vide

For at se flere detaljer om udvidelsen, læs nedenstående faktaark:
Link https://nissens.showpad.com/share/9OwSK0VovHTjTAtofbLaB 

Hvis du vil vide mere om alle lastbilprodukter fra Nissens, kan du læse hele anmeldelsen:
Link https://nissens.showpad.com/share/BYk3IBwaPcwOer8Tt3ReB

Nissens Automotive A/S
Ormhøjgårdvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39565358

Send til en kollega

0.047