23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stenhøj DK styrker fokus på kvalitet og hurtig levering

Stenhøj DK udvikler forretningen og er allerede nu og vil i fremtiden være den førende i branchen til at levere det bedste værkstedsudstyr. Med det italienske moderselskab Nexion i ryggen står Stenhøj DK stærkt rustet til at tage del i fremtiden og skabe yderligere værdi inden for salg og service til kunderne.

Danske Stenhøj DK, som har rødder helt tilbage til 1917, er i gang med en større udvikling af forretningen for at skabe yderligere værdi for kunderne ved at levere Premium produkter af højeste kvalitet. Det gælder alt inden for lifte, dækmaskiner, kompressorer, bremseprøvestande og andet værkstedsudstyr.

"Når vi kigger fremad, skal vi fortsætte med at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at kigge ind i fremtidens marked og identificere de nye tendenser. Til at løse den opgave har vi heldigvis et utroligt stærkt team i Stenhøj DK bestående af dygtige og erfarne kolleger i både salgsafdelingen og montage- og serviceafdelingen. Og så har vi hele vores italienske moderselskab, Nexion, i ryggen, som støtter os, og som med deres stærke produktion leverer værkstedsudstyr og brands fra den øverste hylde til de mange danske værksteder," siger Claus Dilling, Country Manager i Stenhøj DK.


Danmark er et vigtigt marked

I 2019 blev Stenhøj DK en del af den store italienske koncern Nexion, der er en markedsleder inden for værkstedsudstyr. Lige siden har koncernen arbejdet på at blive én samlet stærk enhed, der på tværs af landegrænser kan skabe yderligere værdi for værksteder ved konstant at tilbyde markedets nyeste og bedste produkter. Danmark er ingen undtagelse.

"Danmark er et vigtigt marked for Nexion-gruppen. Stenhøj DK har fokus på salg og service af værkstedsløsninger til det danske marked. I Stenhøj DK vil vi udvide vores sortiment, og kvaliteten skal være høj, så vi kan fortsætte med at bygge på og tilføre yderligere værdi til vores kunder. I år har vi desuden øget både vores maskine- og reservedelslager betydeligt, så vi kan sikre hurtige leverancer til vores kunder," siger Claus Dilling.

Støtten fra Nexion er stor. Den italienske familiekoncern med omkring 2.000 ansatte har 16 internationalt kendte mærker, herunder Corghi, Mondolfo Ferro, Sherpa og AUTOPSTENHOJ. Koncernen har 13 egne produktionsanlæg spredt ud over det meste af verden.  

Garantiordning

Med de mange tiltag mellem Nexion og Stenhøj DK er der ingen tvivl om, at kunderne vil mærke en positiv forskel. Som noget helt nyt udvider Stenhøj DK nu sin garanti på sine Premium produkter fra et til tre år.

"Vi vil fremover skabe yderligere sikkerhed for vores kunders investering ved at øge garantien på vores Premium produkter. Samtidig fortsætter vi selvfølgelig med konstant at tilbyde markedets bedste værkstedsudstyr samt service og montering på højeste niveau. Vores ambition er fortsat at levere produkter af den højeste kvalitet og være på forkant med de maskiner, som et professionelt værksted har brug for. Det er mindst lige så afgørende nu som tidligere, da branchen gennemgår store forandringer," siger Claus Dilling.

Solide værdier skal udvikle Stenhøj DK
I Danmark nyder Stenhøj DK også godt af de gode synergier, der er skabt med Nexion. Herhjemme har man landets største salgs-, service- og montageafdeling med tæt på 80 dedikerede ansatte, der dækker hele landet.

Selvom Stenhøj DK er en del af noget større, bygger forretningen på sine egne værdier og styrker, som adskiller virksomheden fra sine konkurrenter. For eksempel har Stenhøj DK Danmarks største aktive showroom, hvor kunder både kan opleve og afprøve et bredt udvalg af værkstedsudstyr lige fra 4-søjlede lifte til dækmaskiner, 4-hjulsudmåling og ADAS.

Vi er også kendt for vores kompressorer, hvilket ligeledes ses i de mange kvalitetskompressorer og brands, som vi sælger. Vi har syv industriteknikere samt et back-office, som servicerer og reparerer trykluftanlæg, både i industrien og på autoværkstederne. Kompressorersortimentet kan ligeledes opleves i showroomet.

Når Stenhøj hjælper værksteder, så er det hele vognparken, som også dækker Heavy duty, såsom lastbiler og landbrugsmaskiner. Hvilket betyder at Stenhøj kompetencerne samt de samarbejdende producenter gør det muligt at finde de bedst mulige løsninger indenfor kundernes behov og rammer. 

Stenhøj DK er også hurtigst, når det kommer til leverancer for at supportere det daglige salg. Samtidig er der monteret QR-koder på maskiner og udstyr, så man hurtigst muligt kan komme i kontakt med salgs- og serviceafdelingen. Og skulle der være brug for reservedele, har Stenhøj DK et stort reservedelslager til maskiner og udstyr, som er med til at skabe en unik forsyningssikkerhed.

"Der er ingen tvivl om, at Stenhøj DK i disse år er på en spændende udviklingsrejse. Som en del af den rejse vil vi være stærke til at hjælpe og rådgive nuværende og nye kunder ind i en ny fremtid, hvor de både skal kunne servicere og reparere den nuværende og den kommende bilpark. Og her er vi sikre på, at vi med alle vores unikke produkter og styrker kan gøre en stor forskel for vores kunder og samarbejdspartnere," siger Claus Dilling, Country Manager ved Stenhøj DK.

Er der spørgsmål til Stenhøj DK, så kan følgende kontaktes:

Claus Dilling
Country Manager
Stenhøj DK
Mobil: +4540175777
Mail: cld@stenhoj.dk

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394

Kontaktperson

Pia Hansen
Marketing- og kommunikationsansvarlig
+45 24954159 pha@stenhoj.dk

Send til en kollega

0.046