23948sdkhjf

ABAS Miljøservice tilbyder skræddersyede affalds- og softwareløsninger til autobranchen

Som autobranchens foretrukne partner inden for varetagelse af opgaver på miljøområdet udvikler non-profit selskabet ABAS Miljøservice skræddersyede affalds- og softwareløsninger til autobranchen.

ABAS Miljøservice forstår, at autobranchen har brug for en partner, der kan håndtere miljøområdet fleksibelt, som er tilpasset tidens krav og virksomhedernes skiftende behov. Nogle virksomheder har blot brug for afhentning af affald, mens andre efterspørger totalløsninger, der dækker alle miljømæssige opgaver. Uanset virksomhedens størrelse og behov søger ABAS Miljøservice altid de bedste måder at hjælpe autobranchen på. “Vores organisationsstruktur er opbygget som en forening og non-profit organisation, hvor alle vores kunder er medejere af selskabet. Alt overskud bliver derfor brugt til at udvikle vores services til gavn for vores kunder,” fortæller direktør Jesper Hviid Nielsen.

Affaldsløsninger baseret på andelstanke

Siden 1989 har ABAS Miljøservice indsamlet affald for autobranchen i Danmark og søgt miljørigtige anvendelsesmuligheder for at beskytte miljøet. Selskabet tilbyder både totalløsninger og individuelle løsninger, og håndterer alle affaldsfraktioner med markedets sikreste containere og tanke. “Der stilles i dag krav til, at autobranchen skal sortere deres affald grundigere, end hvad der tidligere har været tilfældet: I dag skal affald opdeles i kategorierne bioaffald, pap, papir, restaffald, hård og blød plast, metal, tekstil, glas og farligt affald. Mange leverandører kan indsamle affaldet, men hos ABAS Miljøservice får du en non-profit partner inden for affaldsområdet, som har mange års erfaring og stor viden på området,” forklarer Jesper Hviid Nielsen og henviser til, at ABAS Miljøservice både tilbyder sorteringsløsninger i form af containere på hjul med låg samt et pose-koncept til mindre affaldsfraktioner. “Har man meget affald, kan containere være en fordel, mens poser er bedre til mindre mængder, som det ofte er tilfældet med tekstiler. Med den løsning optager man ikke unødigt meget plads. Baseret på andelstanken har vi aftaler med underleverandører, der sikrer, at tømningspriserne på én beholder er ens - uanset virksomhedens størrelse og placering i landet. Vores non-profit model sikrer således optimale løsninger og også justering af priser, hvis driften bliver billigere,” pointerer han.

IT-systemet E-Miljø: Specialudviklet software service til autobranchen

For at gøre det nemmere for autobranchen at håndtere opgaver på arbejdsmiljø- og miljøområdet har ABAS Miljøservice udviklet IT-systemet E-Miljø, som er et værktøj, der hjælper virksomheder med at skabe overblik, spare tid og blive klar til besøg fra Arbejdstilsynet. Systemet indsamler alle data, og præsenterer dem på en indbydende måde, som er nem at håndtere. Ligeledes kan alle medarbejdere logge ind på E-Miljø fra alle enheder på alle tider af døgnet, forklarer Jesper Hviid Nielsen: "E-Miljø er en webbaseret abonnementstjeneste, der hjælper virksomheder med at håndtere dokumentation i forbindelse med uanmeldt besøg fra Arbejdstilsynet eller kommunen. Det kan eksempelvis være kontrolrapporter, arbejdspladsvurderinger eller uddannelsesbeviser, der skal eftervises. Vi tilbyder også et affaldsmodul, hvor kunder kan bestille affaldstømninger samt hente data om deres affaldsløsninger. I 2024 lancerer vi yderligere to moduler, hhv. ét til automatiske dataudtræk på kundernes affaldsfraktioner og ét til registrering af energi og CO2-ækvivalenter inden for scope 1, 2 og 3. Med få klik vil en virksomhed automatisk kunne få indblik i genereringen af affald, hvordan affaldet behandles og dets CO2-belastning for miljøet."

Om ABAS Miljøservice

Med ambitioner om at gøre det nemmere at håndtere affald for autobranchen blev ABAS Miljøservice grundlagt i 1989. I dag tilbyder selskabet et bredt sortiment af produkter og services inden for miljø til alle størrelser af værksteder, baseret på en filosofi om at sikre deres kunder og miljøets interesser bedst muligt. www.abas.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063