23948sdkhjf

SEAB Danmark A/S: Førende specialist inden for bilplejeprodukter og autoudstyr

SEAB Danmark A/S spiller en væsentlig rolle på det danske marked for bilpleje, additiver og tekniske produkter, hvor de gennem deres omfattende sortiment af kvalitetsprodukter har skabt sig en solid position som en pålidelig partner for både forbrugeren, entusiasten og de professionelle kunder.

Baseret på pålidelighed og høj kvalitet har SEAB opbygget et stærkt omdømme inden for bilplejeprodukter, additiver og andre tekniske produkter til hele Skandinavien. Navnet SEAB stammer fra en sammentrækning af den oprindelige grundlægger, der hed Sven Engstrøm. Virksomheden har specialiseret sig i at levere et bredt udvalg af produkter til både private og professionelle brugere inden for bilindustrien.

"Vi forsøger løbende på at finde nye brands, der supplerer vores sortiment. Generelt oplever vi et stigende salg, hvilket viser, at de brands og produkter, vi tilbyder, har de egenskaber, der efterspørges på markedet," siger Kim R. Ottosson, administrerende direktør hos SEAB Danmark.

Turtle Wax: SEAB Danmarks mest populære brand

SEAB Danmark markedsfører og distribuerer produkter fra flere kendte og respekterede mærker inden for bilindustrien, herunder Turtle Wax, som er et anerkendt amerikansk brand inden for bilplejeprodukter. Turtle Wax tilbyder et bredt sortiment af produkter, der hjælper bilister med at rengøre, vedligeholde og beskytte udseendet af deres køretøjer.

Produktsortimentet omfatter blandt andet bil voks og polish til beskyttelse og glans af bilens lak, rengøringsmidler til både indvendig og udvendig brug, såsom interiørrens, glasrens samt fælg- og dækpleje. Derudover tilbyder de beskyttelsesmidler mod UV-stråler, ridser og andre skader samt specialprodukter til fjernelse af ridser, keramiske coatings og innovative løsninger som hybrid- og Graphene-baserede produkter. Især de sidstnævnte produkter har oplevet stor vækst hos SEAB Danmark, fortæller Kim R. Ottosson:

"Turtle Wax er vores mest populære brand og deres produktlinje supplerer hinanden. I 2023 havde vi den største vækst hidtil inden for vores produkter i hybrid kategori og keramiske coatings. Produkterne er designet til at give professionelle resultater uden behov for avanceret udstyr eller ekspertise. De kan tørres af med en mikrofiberklud og efter blot kort tid opnår man god beskyttelse og en flot overflade.  Kemien i produkterne gør simpelthen arbejdet, og så dufter det tilmed godt," forklarer han.

Stor fremgang i salget af Wunder-Baum: En ikonisk luftfrisker til bilen

Wunder-Baum, også kendt som Little Trees i engelsktalende lande, er en populær luftfrisker, der ofte bruges i biler, og som med tiden og med sit genkendelige design og alsidige anvendelse har opnået status som et kulturelt ikon. Produktet blev opfundet i 1952 af den schweizisk-fødte kemiker Julius Sämann, som udviklede produktet ved at imprægnere papir med duftstoffer, inspireret af hans arbejde med ekstraktion af æteriske olier fra grantræer i de canadiske skove.

“Hos SEAB Danmark har vi oplevet stor vækst i salget af Wunder-Baum gennem de sidste 13 år. I dag er det ikke blot lastbilchauffører, der anvender produktet, men alle typer af bilister. Wunder-Baum er kendt for deres holdbarhed og evne til at dække over uønskede dårlige lugte. Produktet fås i en bred vifte af dufte, fra klassikere som "New Car Scent" og "Black Ice" til frugtagtige og blomsterdufte som "Vanilla " og "Summer Cotton", forklarer Kim R. Ottosson.

Om SEAB Danmark A/S

SEAB er specialister i autoplejeprodukter og en førende distributør i hele Skandinavien af anerkendte og populære kvalitetsprodukter til at pleje, vedligehold og beskyttelse af køretøjer. Udover rene konsumentprodukter tilbyder SEAB også produkter til maskinvask og serviceanlæg til klargøring af biler.

www.seab.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078