23948sdkhjf

Støt Brysterne og kør Ferrari

Fra den 22. oktober og frem til den 1. november kan man få opfyldt en af de helt store drengedrømme; at sætte sig til rette i førersædet i en Ferrari og selv træde speederen i bund. På lauritz.com bortauktioneres en testkørsel i en Ferrari 355 F1 til fordel for Støt Brysterne kampagnen.

Den strømlinede røde drøm gemmer på en 3,5 liters V8 motor, 381 HK. Tophastigheden er 290 km/t, og bilen accelererer fra 0-100 km/t på bare 4,7 sekunder. Testkørslen finder sted i professionelle omgivelser enten på Jyllandsringen eller Sjællandsringen og er blot en af de mange effekter på auktion til fordel for den gode sag.

- Både hammerslag og salærer går til Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. Brystkræft rammer hvert år 4000 danske kvinder. Gennem de senere år er kræftbehandlingen i Danmark blevet bedre, men der er fortsat behov for at indsamle penge til blandt andet forskning i sygdommen, siger projektleder Camilla Henriksen.

Auktionen afsluttes mandag den 1. november, og kan følges på indsamlingsshowet BrystGalla, der sendes på TV3 lørdag den 30. oktober kl. 21.

Mere på http://www.lauritz.com/Article/Article.a... eller www.stoetbrysterne.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094