23948sdkhjf

Sebastian Vettel vandt i Brasilien

Den unge tyske Williams-kører Niko Hülkenberg var hurtigst i tidtagningen med Sebastien Vettel og Mark Webber, begge Red Bull, lige efter i Brasiliens Formel 1 Grand Prix. Det var Williams teamets første podieplads i fem år. Hülkenberg sluttede som nummer otte.

Før udgangen af første sving var Vettel foran, og her blev han de 71 omgange, med Mark Webber lige efter, og Fernando Alonso, Ferrari, på tredjepladsen, med Lewis Hamilton, McLaren lige efter.

Løbet var lidt kedeligt. Først da safety car kom på banen, og feltet blev samlet, kom der lidt spænding til sidst. Men spændingen før finalen på søndag den 14. november i Abu Dhabi er intens. Alonso fører med 246 point foran Webber, 231 point, og Hamilton, 222 point. Hvem der vinder er svært at pege på, men de fleste mener Alonso, som tidligere har vundet to VM-titler. Ikke mindst i hans hjemland Spanien, mens der i Sao Paulo blev sunget hadesange mod ham, til fordel for den lokale stjerne Felipe Massa, også Ferrari, der ikke har været heldig i år med kun 148 point.

Op til løbet i Sao Paulo havde Red Bull chefen Christian Hörner udtalt til tysk presse, at Red Bull raceren er opbygget omkring Vettel. Det fik Mark Webber til at fare i flint med en udtalelse om, at Vettel favoriseres i teamet. Det har Christian Hörner ellers tidligere benægtet. Der er splid internt i succes-teamet. De to kørere kan åbenbart ikke døje hinanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078