23948sdkhjf

Jenson Button overfaldet

Jenson Button, regerende Formel 1 verdensmester, blev overfaldet i Brasilien i forbindelse med afvikling af løbet i Sao Paulo. Han kørte tilbage fra banen til hotellet med sin far og en hjælper, da bilen blev holdt op midt i et vejkryds af mænd med skydevåben. Alle blev beordret ud af bilen, og generet ret kraftigt, mens bilen blev undersøgt, og personlige genstande stjålet fra bilen. Der skete intet med de tre personer i Buttons bil.

Næsten på samme tidspunkt blev tre ingeniører fra Sauber teamet ligeledes holdt op af kriminelle med våben. De fik frastjålet alt af værdi i bilen, inklusive personlige genstande såsom ure og mobiltelefoner. Begge episoder skete i dagslys.

Sagerne stillet fornyet krav til sikkerheden omkring sportsarrangementer i Brasilien med den enorme kriminalitet. Fremtidige Formel 1 løb hænger i en tynd tråd, oplyser flere internationale medier med Formel 1-førstemanden Bernie Ecclestone som kilde. Brasilien skal afholde det næste VM i fodbold og den kommende Olympiade. Denne artikels forfatter har været i Brasilien fire gange og er her blevet slået ned to gange og frastjålet ur, penge og kamera.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079