23948sdkhjf

Tohjulede perler på rad og række

Efter den store motorcykel-udstilling i Köln i sidste måned er den næste store udstilling netop åbnet i Milano.
Der var mange nyheder på den nyligt afviklede Intermot udstillingen i Köln, og lige så mange på den store EICMA udstilling i Milano, der lukker den 11. november. De to udstillinger konkurrerer direkte. Flere mærker har ventet med at vise deres nyheder til Milano, specielt de "lokale" italienske mærker samt Triumph.

Rapporter fra både Köln og Milano tyder på, at motorcykel-salget er ved at stabilisere sig efter kriseårene med nedgang på flere af de store markeder. Verdens største mc-producent, japanske Honda, meddelte forleden, at de udvider produktionen.

Det virker som om, at flere af de udstillede motorcykler er udviklet i retning af kraftigere og mere behagelige scootere, og så opleves samme udvikling som i Danmark, hvor motorcykelejere i deres unge år nu er blevet ældre, har stiftet familie og købt bil og igen begynder at interessere sig for den tohjulede.

Flere af de mange nyheder fra Köln og Milano kan også opleves i det store NEC- udstillingscenter i Birmingham i perioden 27. november til 5. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078