23948sdkhjf

Land Rover øger i Danmark

I Danmark er Land Rovers markedsandel øget til næsten det dobbelt. Fra 2,8 procent af totalsalget til 5,4 procent.

- Vi er gået markant frem i en vigende marked og mærker stigende interesse for vore biler, siger direktør Per H. Temmesen fra den danske importør British Car Import A/S i Kolding, der også står for importen af Land Rover i Sverige og Norge.

Totalt er salget øget med 43 procent i år. Stigningen er mest markant i Sverige med 73 procent og i Norge med 14,5 procent. Der er således solgt 202 Land Rover i årets første kvartal mod 141 i samme periode sidste år.

Land Rover oplever en salgsstigning globalt med en stigning på også 43 procent til 24.000 solgte biler, sammenlignet med samme periode sidste år. Det er primært den nye range Rover, Range Rover Sport, Discovery 4 og Freelander 2, der har øget salget.

Modelprogrammet for 2010 er den mest energieffektive og teknologisk avancerede i Land Rovers historie, udtaler administrerende direktør Phil Popham, Land Rover.

Storbritannien er Land Rovers største marked med at salg på 11.350 enheder, som slår alle tidligere rekorder. Nordamerika er det næststørste marked, som steg med 23 procent til 2975 enheder, mens tredjepladsen indtages af Kina med et månedssalg på mere end 2000 enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078