23948sdkhjf

Regeringen ignorerer Marions forbehold

Skatteministeren afviser at opdele lovforslag, så reparationsreglen kunne behandles særskilt.
Regeringen prøver at tromle stramningen af reparationsreglen igennem ved at ignorere Marion Pedersens (V) forbehold vedrørende skattelovforslaget om hotelmoms, varmeafgifter og skrotgrænser.

Ved Folketingets førstebehandling tirsdag (30. november) undlod skatteordfører Mads Rørvig (V) at afslutte sin ordførertale med oplysningen om, at et medlem af Venstres folketingsgruppe har taget forbehold.

Skatteminister Troels Lund Poulsen (V) afviser at dele lovforslaget, så reparationsreglen kan behandles for sig. Det ville øge risikoen for en forkastelse, for uden en deling af lovforslaget skal Marion Pedersen gøre op med sig selv, om hun også vil stemme imod hele lovforslaget inklusive hotelmomslempelsen.

Ole Hækkerup (S) opfordrede skatteministeren til at opdele lovforslaget, så hvert af de tre elementer kunne behandles for sig. Heri ligger også en opfordring til at diskutere varmeafgiften med energiforligspartierne, som omfatter S, SF og R samt V, K, DF og Liberal Alliance.

- Regeringen har fremsat et lovforslag, som både giver og tager, og derfor bliver det ét samlet lovforslag, der bliver stemt om, svarede Troels Lund Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078