23948sdkhjf

SnikSnak fra gadespejlet

Velkommen til SnikSnak og velkommen til foråret !

Læs lige denne skønne fortolkning af et kendt ordsprog:

"Hvis og hvis min røv er spids og fyldt med marmelade"

Ofte forkortet til: " Hvis og hvis min røv er spids"

Mulig fortolkning: Hvis der er for mange usikkerheder i en påstand, er chancen for ,at det er sandt det samme som, hvis min røv er spids og fyldt med marmelade, det vil sige nul.

Spøgende omskrivning: "Hvis og hvis min røv var spids, kunne jeg skide gennem et sugerør uden at ramme kanten."

Apropo bagdel: Michael Bendtsen fra Lyddæmpercentralen i Hillerød må da have ondt i samme? Efter 142 km på cykel i bjergene i Oslo, 93 km fra Rena over fjellet til Lillehammer, 40 km World Games i Saalbach samt 103 km Marathon i Gribskov, må den da være lidt øm?

Jeg synes altså også, at det er en udfordring at fylde 50 år – har selv lige prøvet det. Men Michael Ullerup fra Eurodeal Autoparts A/S tog det ganske pænt, da han rundede det "skarpe" hjørne. Hans smukke unge kone fik på dagen en buket blomster som tak, fordi hun altid bakker Michael op.

Da min datter, Christina, fyldte 30 år i februar, ønskede hun sig ikke et maleri af sin mor. Men hun ønskede sig et maleri, et maleri der skulle illustrere hendes familie på kenyansk vis. Hun er selvfølgelig blevet præget af mit engagement i Kenya, og "hvad hun ønsker skal hun få". Så min gode ven og rejsekammerat malede vores familie til hende.

Malerisk er også det smukke Skagen, der gennem tiden har facineret mange kunstnere. AUTIG’s årlige generalforsamling blev 9. april afholdt i pragtfulde omgivelser i Skagen. Skagen-museet blev besøgt, Grenen og andre indbydende kulturelle oplevelser gjorde denne generalforsamling til en helt speciel oplevelse.

Lars Hedegaard fra Scan Auto & Dybbroe Group deltog ikke i AUTIG’s generalforsamling, og som redaktør for SniKSnak ringede jeg selvfølgelig til Lars Hedegaard for at få en forklaring. Lige inden deadline "tikkede" følgende ind på redaktionens email fra Lars:

I bestræbelserne på at blive mere "kendt" samt forklare min manglende tilstedeværelse på AUTIG’s generalforsamling, sender jeg som aftalt lidt materiale / billeder vedr. min seneste bedrift som eliteløber i disciplinen Marathon.

Historien begyndte hos en europæisk leverandør. På bedste "mandemaner" ville vi overgå hinanden ud i de fysiske anstrengelser. Vi besluttede derfor, tilbage i september måned 2009, at vi begge ville tilmelde os Paris Marathon i foråret 2010. Leverandøren har en lejlighed i Paris centrum, så det rent boligmæssige var som udgangspunkt på plads, og det eneste vi nu manglede var den endelige tilmelding, og ikke mindst selve løbet.

Det er en forholdsvis simpel øvelse at tilmelde sig et sådant løb, og med 7-8

måneder til starten var det – på det tidspunkt – ikke noget problem at

nå storformen inden løbet. Månederne gik, det blev jul, jeg fik et fint løbeur

af min kone i julegave (måske en kærlig påmindelse om, at det var tid til trænings-

start. Og nu MÅTTE jeg simpelthen i gang med en intensiv træning. Tre

måneder er ikke en optimal træningslængde for en fysisk anstrengelse udover det normale.

Fakta:

• Løbet blev gennemført søndag d. 11. april

• Min løbemakker - leverandøren - meldte fra grundet dårlig knæ (tøsedreng )

• Tiden blev: 4 timer og 15 minutter

• Placering som nr.: 16.735 ( 40.000 løbere i alt )

• Går stadig som en and

Mange kærlige hilsener

Suz
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078