23948sdkhjf

Én stor kædereaktion

Samtlige deltagende aktionærer i kædesamarbejdet LAKexperten A/S indvilgede i weekenden i at tage et stort skridt mod at gøre deres samarbejde endnu stærkere. Det var en beslutning for en langt større ensretning af værkstederne, hvad angår profil, kvalitet og produkt – sågar det at markedsføre sig lokalt som LAKexperten-værksted. Accepten kalder bestyrelsesformand Per Larsen for det foreløbige højdepunkt i LAKexpertens historie.
Centrum Autolakering i Ringsted, Holbæk Autolakering eller Elkjærs Autolakering i Lynge. Sådan har hver enkelt aktionær i LAKexperten til dato markedsført sit eget værksted. Men efter weekendens årlige kædeseminar er det slut med de individuelle værkstedsnavne. Fremover er det således LAKexperten-navnet, som træder frem i forreste geled. Centrum Autolakering i Ringsted bliver derfor til LAKexperten Ringsted. Og det glæder indehaver Henrik Mortensen.

- I de to et halvt år jeg har været med i LAKexperten, har jeg oplevet et utrolig stærkt sammenhold mellem værkstederne. Vi har jo langt over 1000 års erfaring tilsammen, og det gør, at vi også udadtil kommer til at stå utrolig stærkt over for de kunder, vi arbejder for i dag, men også over for eventuelle nye fælles storkunder, forklarer Henrik Mortensen.

Og ensartetheden ligger i mere end navneskiltet. Kunderne kan i fremtiden forvente en ensartethed i både kvalitet, faglig kunnen og processer. LAKexperten er en enhed, og det vil kæden gerne vise endnu tydeligere.

- Dét, at vi er så sammentømret en kæde, gør, at vi kan holde os forrest i branchen. Jeg har altid en medaktionær, jeg kan kontakte, og jeg har altid et kædekontor, som er parat til at bakke mig op, forklarer Allan Blinkilde fra LAKexperten-Holbæk, der er en af de senest ankomne aktionærer.

Den holdning deles af Carsten Elkjær fra LAKexperten i Lynge. Han fremhæver også den skærpede synlighed og profil som et væsentligt parameter:

- Der er ingen tvivl om, at det her giver os meget mere synlighed overfor den enkelte kunde og menig mand. Nu er vi ikke længere en flok individuelle værksteder. Vi er nu et samlet foretagende, og det gør jo, at vi bliver i stand til at præsentere en ensartet linje, så vi syner ens over hele landet, fastslår Carsten Elkjær.

Milepæl

Bestyrelsesformand i LAKexperten, Per Larsen, er derfor heller ikke sen til at kalde navnebeslutningen for en milepæl i LAKexpertens historie.

- Vi har jo værksteder, som har optrådt over 40 år under deres eget navn. Derfor er der jo blandet en masse følelser ind i det her. Men dét at drive forretning handler om at få følelser og fornuft til at spille sammen. Ved også udadtil at stå sammen, som vi nu gør, så er jeg ikke i tvivl om, at det her giver en synergieffekt, som vores kunder også får andel i, fremhæver Per Larsen.

Som punktum for den skelsættende weekend, valgte samtlige bestyrelsesmedlemmer i kæden at fortsætte deres arbejde med at gøre LAKexperten til et stærkt brand i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109