23948sdkhjf

Direktør-skifte hos Daimler Biler

Adm. direktør, Per V. Rasmussen, takker af og Carsten Abel træder til hos Daimler Biler AS.
Per V. Rasmussen, adm. direktør for Daimler Biler AS, autoriseret forhandler af Mercedes-Benz og Smart, takker af efter 18 år i Daimler-koncernen for at gå nye veje.

Af to omgange har Per V. Rasmussen været ansvarlig for forhandlernetværket i og omkring København, først i 1996-1998 i det daværende Mercedes-Benz København A/S og igen fra 2003 som direktør for Daimler Biler. Også i den mellemliggende periode hed arbejdsgiveren Daimler, omend i udlandet.

- I de sidste syv år har jeg stået i spidsen for Daimler Biler AS, og virksomheden skal nu i gang med en ny fase, siger Per V. Rasmussen, der allerede ser frem til andre og anderledes spændende og udfordrende opgaver.

- Per har arbejdet i Daimler-koncernen i 18 år. Jeg vil gerne takke ham for hans store indsats i disse mange år og ønsker ham held og lykke med de fremtidige udfordringer, siger Jörg Himmelmann, adm. direktør for Mercedes-Benz Danmark AS.

Per V. Rasmussen fratræder formelt i september

Den kommende

1. oktober tiltræder Carsten Abel, 43 år, som ny administrerende direktør for Daimler Biler efter Per V. Rasmussen. Carsten Abel kommer fra en stilling som selvstændig konsulent hos Fino & Co, men har i en lang årrække været chef for Volvo Lastvognes danske datterselskab.

Jörg Himmelmann siger i anledning af udnævnelse af carsten Abel:

- Jeg er meget tilfreds med valget af Carsten Abel som ny administrerende direktør for Daimler Biler. Carsten er en drivkraftig og motiverende person, der har værdifuld erfaring fra bil-branchen, men som samtidig bringer erfaring med sig fra andre brancher. Denne kombination sikrer lige dele indsigt og udsyn, hvilket kan videreføre Daimler Biler i den helt rigtige retning.

- Jeg ser frem til at begynde hos Daimler Biler og være med til at videreudvikle Daimler Biler sammen med en stab af medarbejdere, der er professionelle og fagligt kompetente. Jeg glæder mig til at se, hvad vi sammen kan opnå, siger Carsten Abel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094