23948sdkhjf

Når du ser et stjerneskud

VI HAR ALLE ØNSKER for vores liv, både privat og professionelt. Mange af os har også mål, som vi mere eller mindre når. Og så har vi vaner. Gode og dårlige. En af de gode er at deltage i Auto Teknik fagmessen, og her kunne man denne gang få et indblik i, hvordan man netop bruger vanetænkningen til at nå sine mål. Ganske interessant og tankevækkende. Det var også her i Odense, at en række mekanikere forfulgte deres mål om at nå øverst på sejrsskamlen ved DM for Mekanikere. Og så var der alle udstillerne med deres vanlige gode forsøg på at komme kunderne i møde, som man kan læse om i denne uges fagblad.

EN MAND MED MÅL er også nybilforhandlernes direktør gennem 18 år, Preben Kjær, der om nogen har forstået at bryde med almindelig vanetænkning. Sprudlende nye ideer, til autobranchens bedste, er gennem tiden blevet udviklet med ham som ildsjæl i form af ønsker om bedre vilkår for forhandler- og værkstedsdelen. I den forgangne uge var det tid at tage afsked med Preben Kjær, som nu kan nyde et velfortjent otium, som vi ønsker ham alt godt med fremover.

OGSÅ EN ANDEN PERSONLIGHED i autobranchen, der forfulgte sine mål, har vi taget afsked med. Den legendariske branchemand og bilimportør Nic Christiansen døde forleden da hans motor satte ud med et hjertestop. Men hans livsværk, som man kan læse om på side 18, består i bedste velgående. Har man viljen, kan man ofte nå sine mål, hvis man er bevidst om at bryde sine dårlige vaner, der står i vejen. Det er efterår, og dermed stjerneskuds-tid. Så sæt dig ud en mørk aften, læg nakken tilbage og få klarhed over ønsker, mål - og ikke mindst dine vaner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109