23948sdkhjf

Vigtigt at være "live" på Auto Teknik

- Mange af vores værkstedskunder undrer sig over ikke at kunne finde vores konkurrenter her på messen. Som seriøs branche-aktør finder vi det vigtigt at være repræsenteret på AutoTeknik, så vi kan vise kunderne "live", hvad de kan se på internettet, fortalte salgskonsulent Morten Jørgensen, salgskonsulent i Jylland for Eurowheels. Under AutoTeknik kørte virksomheden et "Noget for noget"-koncept med gratis montering af dæk på fælge, der normalt koster værkstederne 60 kroner.

Netop internettet angiver han som årsagen til, at messen ikke når tidligere tiders højder besøgsmæssigt. Og så mener han, at Fredericia vil være en bedre placering psykologisk for det jyske mekaniker-publikum.

På AutoTeknik viste Eurowheels nye vinterfælge fra tyske Rial, der yder fem års garanti. Importen af mærket har Eurowheels haft i tre år, der har vist stabile og gode fælge til "menneskepenge".

- Vi satser på at lade billigprodukter glide i baggrunden, for værkstederne vil på deres kunders vegne gerne betale den lille prisforskel for kvalitet under de krav og garantinormer, bilfabrikkerne selv foreskriver, for eksempel TüV- og WVTA-godkendelse, sagde Morten Jørgensen.

På messen viste Eurowheels også de besøgende sin nye hjemmeside, der blev færdig for to måneder siden, med online webshop via password for professionelle med data om blandt andet indpresningsdybder og dækstørrelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078