23948sdkhjf

Christian Sørensen tysk juniormester

Den unge sydvestjyske teenager Christian Sørensen havde allerede vundet det tyske mesterskab i juniorkarting før finaleafdelingen i Hahn/Hunsrück. Her vandt han de to første kvalifikationsheat, og skulle starte fra pole position i præfinalen. Den vandt han også i konkurrence med en skrap østriger cirka 50 meter foran østrigeren, men i finalen blev han skubbet af banen, og sluttede som nummer 21.

Ingen kunne dog true Christian Sørensens mesterskab, som han stolt modtog efter løbet. Blandt de ni medaljetagere, og de tre sideløbende mesterskaber, var Tyskland kun repræsenteret med to kørere på podierne.

Storebror Bo Sørensen var også med i den større KF2 klasse, men han kan lære en del af lillebror. Far og teamchef Erik Sørensen kan se tilbage på en fornem 2010 sæson, inden DJKM- finalen for den nye tyske mester.

- Christian har kørt meget stabilt gennem hele sæsonen. Det giver ham fortjent mesterskabet, udtalte Erik Sørensen ved mål.