23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DET VAR GÆSTERNE der tog sig af pokalerne på Løvel-banen forleden ved afvikling af Danmarkscuppen i folkerace - den mest økonomisk overkommelige form for motorsport på fire hjul i Danmark, hvor deltagerne må sælge deres bil for 5000 eller 8000 kroner, hvis der bydes på dem. Viborg Motor Klub stod bag arrangementet, men klubbens egne repræsentanter sluttede i det slagne felt. Vinder i klasse 1 blev Jannick Godskesen, Brædstrup, og René Jensen, Silkeborg, med hver en sejr. Ladies Cup blev vundet af Line Kirkeby, Ringkøbing. Folkerace U18 af Daniel Svenningsen, Sæby, og Dani Damgaard, Ringkøbing. Crosskart 125 ccm blev vundet af Casper B. Larsen, Horsens, og 250/500 ccm af Keld Munkedal, Vanløse.

MENS DET GÅR strygende for junior Kevin, er farmand Jan Magnussen forfulgt af uheld i USA i Corvette C6.R. På den canadiske bane Mosport var en voldsom afkørsel skyld i en længere safety car periode, da et autoværnet skulle repareres, hvilket løbsledelsen senere opgav, og løbet blev flaget af. Magnussen og hans nye makker i dette løb, Oliver Gavin, blev nummer fire.

DEN 18. SEPTEMBER afvikles fjerde afdeling af FDM DASU Classic 2010. Det sker med Motorklubben Centrum, Fyn, som arrangør. Sidste afdeling afvikles af Kolding Automobil Club den 23. oktober. Bilerne skal være indregistreret første gang den 31. 12. 1984 eller tidligere. Det er en klasse, der vokser år efter år.

DET AMERIKANSK EJEDE team United Autosport, med basis i England, har store planer for 2011. Teamet skal deltage i det engelske GT-mesterskab, og samtidig i FIA GT3-klassen i kampen om det europæiske mesterskab. Teamet stiller med to biler. Efter det svage år 2009, på grund af finanskrisen, ser det ud til, at felterne igen bliver større med flere deltagere.

DET BELGISKE FORMEL 1 Grand-Prix på Spa-banen blev vundet af Lewis Hamilton, McLaren, der førte fra start til mål foran Mark Webber, Red Bull Webber var ellers hurtigst i tidtagningen, men han kom igen ikke ordentligt fra start. Teamkollega Sebastian Vettel var igen uheldig. Han mistede kontrollen over bilen, da det begyndte at regne, og ramte Jenson Button, McLaren, og sendte ham ud med en meget skadet racer. Vettel kunne selv fortsætte efter et pitstop, men uheldet kostede ham en drive through straf. Han blev nummer 15. Nummer tre på podiet blev Robert Kubica, Renault. Hamilton overtog med sin sejr føringen i serien med 182 point foran Webber, 179 point, og Vettel med 159 point. Næste løb er på Monza den 12. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078