23948sdkhjf

Bilmesse med italiensk fuldblod

Lørdag den 23. oktober slår Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia Messecenter portene op til en forrygende weekend med masser af skønne køretøjer og en række nye aktiviteter, man ikke tidligere har set i Fredericia.

28.000 kvadratmeter i alle fire haller er fyldt med alt, hvad der har med fart, køreglæde og nostalgi på hjul at gøre. I hallerne med biler og reservedele vil omkring 300 køretøjer være til salg. Blandt de mange spændende køretøjer vil man blandt andet kunne se Cadillac i flere varianter, Ford Mustang, Corvetter og Jaguar E, der blander sig med mere almindelige hverdagsbiler såsom VW, Fiat, DKW med flere. Hovedparten er fra 50’, 60’ og 70-erne. Ligeledes vil mængder af reservedele, litteratur med mere, som hører bilhobbyen til, være til salg.

Som en gestus for Alfa Romeos 100 års jubilæum tilbyder arrangørerne alle, der kommer kørende i en Alfa, gratis indgang for fører og en passager mod, at de parkerer på en særlig parkeringsplads inde på området. Under selve messen vil blandt andet Dansk Veteranbil Klub udstille forskellige ældre modeller af Alfa Romeo.

På Køreteknisk Anlæg op ad messehallen vil friske racerkørere vise drifting i særklæsse med masser af afbrændt gummi. På temastanden i hal A vises en specialudstilling af spændende ombyggede og topstylede biler og motorcykler.

Motorcykelhallen vil være fyldt med et righoldigt udvalg af næsten alle MC-mærker og knallerter, og mangler man en stump til sin tohjulede, vil det være her, man finder den blandt de mange stumpemarkedssælgere.

Interessen for modelbiler er steget voldsomt i de senere år hvilket man også kan se med det stigende antal stande med netop modelbiler. I den sidste hal holder mærkeklubberne publikum orienteret om deres virke, årets træf med mere. Ofte krydret med fantasifulde stande og diverse film og tv fremvisninger, som viser hvad der sker i klubberne.

I den sidste hal i Fredericia Messecenter vil man finde omkring 100 kræmmerstande, antikke ting, gamle modelbiler og legetøj, skilte, husgeråd, tøj, lædervarer, hobbyarbejder og partivarer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078