23948sdkhjf

Parløb om dieselmotorrens

Au2parts og Bell Add indgår samarbejde – blandt andet om den nye Injector Cleaner.
Au2parts og Bell Add benyttede AutoTeknik 2010 til at lancere et nyt samarbejde mellem de to selskaber. Grossisten au2parts har den direkte adgang til mange hundrede værksteder, mens Bell Add har den tunge, faglige indsigt på området. Aftalen er primært bygget op om Bell Adds helt nye såkaldte Injector Cleaner 12v, som er et specialudviklet system til indvendig rensning af common rail- og pumpedysemotorer.

Systemet opløser belægninger i dyser og indsprøjtningssystem – herunder ventiler og forbrændingsrum – og sikrer dermed præcis forstøvning. Systemet modvirker dysestøj og fejlindsprøjtning og giver blødere motorgang. Desuden forbedres dieseloliens smøreevne uden, at brændstof-egenskaberne ændres, lover Bell Add.

Systemet består af pumpe, slanger, ventiler, klemmer og rensevæske.

Den nye aftale omfatter abonnement på Injector Cleaner for værkstedet, som desuden får gratis kurser fra Bell Add, hotline samt ét servicebesøg om året af en konsulent fra Bell Add.

Der er tale om en ny måde at rense motorer på, hvor dyserne ikke skal afmonteres, og hvor værkstederne tjener penge, og kunderne bliver glade, påpeger de to parter.

Hver dunk med fem liter rensevæske rækker til tre rensninger, og tidsforbruget er minimalt, tilføjer au2parts. Desuden kontrollerer Bell Add maskinen gratis hvert år på værkstedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062