23948sdkhjf

Skal stå for direkte svensk leverance

Bosal leverer direkte til det svenske marked uden om Benelux-lageret fra sine udvidede faciliteter i Sorø.
Bosal-direktør Svend Larsen var ved godt mod på AutoTeknik messen i Odense.

- Vi har holdt vores budgetter siden maj, og jeg fornemmer en god stemning hos grossisterne – det er positivt, siger han.

Nyt er det, at Bosal Danmark i Sorø fra 1. oktober skal levere direkte til det svenske marked, i stedet for at delene kommer fra Benelux-lageret.

Bosal Danmark flyttede i nye fine faciliteter i Sorø i marts 2009, inklusiv et nyt stort lager. Det er dog allerede blevet udvidet med ekstra ti procent eller 500 kvadratmeter.

- Vi glæder os til de nye svenske opgaver og er i det hele taget glade for vores nye faciliteter, som også gør, at vores medarbejdere trives og er klar til at give den en ekstra skalle, siger Svend Larsen.

En af nyhederne på AutoTeknik var Smart-Sensor fra Bosal, som er universal kabelføring. Det betyder, at man undgår beskadigelse af bilens ledningsnet samt brug af et standard elektronisk modul. Smart-Sensor skal ikke kodes, da den kører uden om bilens computer.

- Der tale om en sikker løsning på biler med kompliceret elektronik, som er patenteret og godkendt i EU, påpeger Svend Larsen.

Smart-Sensor blev lanceret i foråret og er allerede solgt i stort antal, oplyser han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078