23948sdkhjf

Audi A7 får premiere i Århus

I weekenden 22.-24. oktober er Scandinavian Congress Center fyldt med den nyeste luksus inden for livsstil, design, rejser, mode, velvære, skønhedsprodukter, gourmet, interiør og andre eksklusive oplevelser. Hertil kommer Danmarkspremiere på den nye Audi A7 Sportback.
For eksempel har Audi valgt at vise den længe ventede A7 Sportback, som ellers først lander hos forhandlerne i næste måned. Den repræsenterer en helt ny linie og segment hos Audi, og med helt nye niveauer af teknologi, udstyr og kabineteknik fra B&O, Bose og Google. Bilen med startpriser omkring 840.000 kroner får Danmarkspremiere på AAR Lifestyle i Århus i den kommende weekend.

AAR Lifestyle byder på godt 65 udstillere, der kan nære drømmene om et liv i overhalingsbanen, både for ham og for hende. Fra en verden af wellness og forkælelse, til et univers af smykker, møbler og kunst og et overflødighedshorn af gourmet, luksus og god smag.

- På AAR Lifestyle kan man få oplevelser, der rager et godt stykke ud over det ordinære. Det er måske et liv for de få og de udvalgte, men faktisk er det slet ikke usandsynligt, at mange af os kan være med. På vores eget niveau. Vi er rigtig glade for den store opbakning og velvilje vi har mødt fra vores udstillere, der hver især repræsenterer det allerbedste inden for deres område, siger Bjarke Nielsen og Jimi Kristensen fra AAR Lifestyle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063