23948sdkhjf

Ny Autotaks - nu også for mc'er

Autotaks bliver nu rent internetbaseret og udvides med Mctaks for motorcykler. Begge dele sættes i produktion for alle landets værksteder den 17. maj 2010 og overføres til Forsi, der er forsikringsselskabernes nye integrerede skadesopgørelsessystem, skriver DAF.dk.

Ved at overføre autotaks til en internetplatform på www.forsi.dk vil alle landets værksteder hurtigt efter lanceringen den 17. maj 2010 konstatere en række fordele i det daglige arbejde med skadesopgørelser:

- Det er ikke længere nødvendigt at installere tunge programmer på værkstedets pc

- Værkstedets pc skal ikke længere bruge tid på at opdatere data

- Flere brugere kan bruge systemet (mod tidligere kun én bruger)

- Der vil ske en central backup af færdige rapporter, hvilket giver online adgang til godkendte rapporter fem år tilbage.

Alt, hvad værkstedet behøver, er adgang til internet og de to programmer Flash Player og Java, som installeres nemt og gratis fra nettet.

Medio 2011 vil Forsi blive udvidet til at omfatte alle landets taksatorer.

Forsi.dk kommer til at indeholde samtlige informationer, som reparationsbranchen har brug for til at opgøre skader som for eksempel vejledninger, nyheder og anvisninger. Forsi.dk vil dermed på sigt helt afløse autotaks.dk.

Det er Forsikring & Pensions hensigt at gøre forsi.dk til en effektiv portal, som alle værksteder, taksatorer og skadebehandlere benytter i deres arbejde med at opgøre skader på motorkøretøjer. Portalen vil blive dynamisk, så systemet tilpasser sig den enkelte bruger.

Opgørelsessystemer i Forsi omfatter, Autotaks - person- og varevogne, Glastaks - glasskader på person- og varevogne, Stortaks - lastvogne, busser og trailere, Mctaks - motorcykler og knallerter 30 og 45. Fra andet halvår 2010 kommer også Camptaks for campingvogne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075