23948sdkhjf

Lakkæden Danmark en realitet

Ny frivillig kæde etableret med Torben Rasmussen i spidsen.
Syv år efter at kæden LAKexperten så dagens lys, er en ny frivillig lakkæde dukket op. Hen over sommeren har en initiativgruppe bestående af fem lakeringsvirksomheder således arbejdet målrettet på etablering af en ny frivillig kæde inden for lakering. Kæden har fået navnet Lakkæden Danmark, og i forbindelse med stiftelsen af kæden er Torben Rasmussen fra T.R. Autolakering A/S i Hedehusene blevet valgt som bestyrelsesformand i opstartsfasen. De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Kurt Hansen, Auma, Lars Frederiksen, Spettrup Autolak, Svend Johansen, Svends Autolakering, og Torben Jørgensen, Hillerød Autolakereri Braune.

- Baggrunden for etablering af kæden skal ses i lyset af generelle strukturændringer i branchen samt den øgede centraliseringstendens blandt indkøbere og forhandlere, hvilket medfører et behov for at vi som branche og fagfolk rykker tættere sammen. Vi skal have skabt en større synergi mellem vores kompetencer og kapacitet. Både på indtjenings- og omkostningssiden kan vi som fagfolk optimere langt bedre i fællesskab og samtidig fastholde det høje kvalitets- og serviceniveau, udtaler Torben Rasmussen.

- Kædens markedsstyrke bliver en bred og unik kompetenceplatform, hvor vi både dækker personvogne, storvogne, industri, pladearbejde og meget mere inden for lakering. Med dette opnår vi styrken til at blive den mest omfattende samarbejdspartner inden for lakering, og vi vil samtidig kunne tilvejebringe en række fordele, som kommer vores kunder til gode, tilføjer han.

- Et vigtigt element i vores strategiske arbejde med at udvikle rammerne for kæden har været at gøre det til en 100 procent frivillig kæde, hvor alle landets lakeringsvirksomheder som udgangspunkt har mulighed for at blive medlem på fornuftige vilkår. Vi ønsker en demokratisk og åben kæde, hvor det interne samarbejde og de økonomiske vilkår, som for eksempel overskudsdeling, er gennemsigtige og fair for alle medlemmer. Det handler om troværdighed, og om at vi som samarbejdspartnere har en forretningsgang og en kvalitet i vores arbejde, som vi med stolthed kan præsentere for vores kunder, fastslår Torben Rasmussen.

- Vi vil i de kommende måneder informere vores kunder og potentielle kædemedlemmer om kædens mål og samarbejdsmuligheder. Vi tror på en stærk frivillig kæde af fagfolk som kan deres håndværk, bemærker han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094