23948sdkhjf

Flauenskjold udvider sortimentet

C. Flauenskjold i Aalborg blev sidste år forhandler for DeVilbiss sprøjtepistoler, og firmaet har netop udvidet varesortimentet de danske autolakerere med forhandlingen af den nye serie Caramba produkter. Det er den første forhandler i Danmark, som importselskabet Tegee-Dan tidligere på året præsenterede.

Der er tale om 50 forskellige varenumre, som omfatter produkter til professionelt brug såsom rustfjerner, smøremidler, renseprodukter og sprays, der kan afsløre lækager og utætheder i rørledninger. Kim Holmgaard, salgschef hos Tegee-Dan, siger:

- Vor strategi har fra starten været at indlede samarbejde med en række forhandlere, der er de bedste indenfor deres område. Vi har haft en positiv og naturlig dialog med C. Flauenskjold, som har en bred kontaktflade til de fleste danske virksomheder indenfor de brancher, firmaet er leverandør til.

C. Flauenskjold A/S kunne den 1. marts fejre 50 års jubilæum. Fra en beskeden start med en farvehandel voksede firmaet til at omfatte flere butikker, før man i 70’erne oprettede et grossistlager. I 1985 flyttede Flauenskjold til den uværende adresse på Nålemagervej i Aalborg.

- Vi har ikke bare valgt Caramba på grund af det kendte navn, men også fordi vores kunder nu kan få hele paletten af produkter fra den samme leverandør, forklarer virksomhedens grundlægger C. Flauenskjold.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063