23948sdkhjf

San Francisco Bay Area satser på eltaxaer

Better Placer begynder til næste år et eltaxa-program i Californien. I alt 61 eltaxaer med udskiftelige batterier skal operere ud fra fire batteriskiftestationer mellem San Franciso og San Jose.
Snart kan indbyggerne i og omkring San Francisco og San Jose praje en Yellow Cab i eludgave. De to californiske storbyer har nemlig valgt Better Place som samarbejdspartner i et eltaxa-program, der skal gøre det muligt at køre eltaxa i og mellem de to byer.

Better Place skal over de næste godt tre år bygge og drive fire batteriskiftestationer, der kan servicere de 61 eltaxier med udskiftelige batterier.

Valget af Better Place’s batteriskifteteknologi gør det muligt for eltaxierne at køre lige så langt og lige så længe som traditionelle taxier. Det fuldautomatiske batteriskifte sikrer, at eltaxaerne ikke skal holde stille i flere timer for at lade, og den ubegrænsede rækkevidde gør det muligt at betjene hele regionen omkring den cirka 68 km lange korridor mellem de to byer uden risiko for at løbe tør for strøm.

Programmet, der påbegyndes i slutningen af 2011, og som efter planen skal være fuldt udbygget i 2014, bygger i større skala videre på de positive resultater og erfaringer, Better Place har høstet det seneste halve år gennem Better Place’s eltaxa-projekt i Tokyo, Japan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079