23948sdkhjf

Udstyr til de frie værksteder

Au2parts og Flex1one laver landsdækkende aftale.
Grossistkæden au2parts og Flex1one har indgået en eksklusiv salgsaftale om værkstedsudstyr så som lifte, dækapparater og balancemaskiner til de frie værksteder i Danmark.

- Vi ser store muligheder ved i fællesskab at udnytte de styrker, vi har i hver vor organisation. Flex1one har et særdeles godt program med god service og teknisk support til vejledning af værkstederne for at indrette sig optimalt. Til gengæld kan vi med vore landsdækkende au2parts grossister og logistik sikre at produkterne kan tilbydes til alle værkstederne i hele Danmark, udtaler au2parts konceptchef, Niels K. Skak og fortsætter:

- Vi mener, at disse to stærke teams kan supplere hinanden særdeles godt i markedet og dermed give værkstederne den optimale løsning. Det kræver naturligvis et tæt samarbejde og forståelse for hinandens muligheder.

- Vi afholder derfor også i oktober det første store fællesmøde for vore sælgende medarbejdere hos Flex1one i Brørup, som har særdeles gode undervisningslokaler med demonstrationsmuligheder. På den måde bliver alle au2parts’ sælgere godt introduceret i produkterne, og Flex1one’s teknikere får mulighed for at lære denne del af au2parts’ medarbejdere at kende, så de i fællesskab kan sammensætte den pakke, som det enkelte værksted måtte have behov for, så som indretningsplaner, specialmaskiner og yderligere teknisk support, siger han.

- Vi forventer ligeledes at kunne tilbyde vore kunder undervisning i dækrelaterede opgaver i Flex1one"s undervisningslokaler, som er udstyret med det nyeste inden for "dæk" opgaver, fastslår Niels K. Skak.

Michael Nielsen, Flex1one, og Niels K. Skak, au2parts, er derfor begge meget glade for den nye aftale og forventer en stigende omsætning som følge af det tætte samarbejde og håber således på, at det er starten på et langt og konstruktivt samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066