23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DET DANSKE U21 HOLD vandt VM i England. Ungdommen er altså vej i en tid, hvor de etablerede navne som Nicki Pedersen og Hans Andersen ikke har haft succes i år. Danmark vandt med 51 point foran Sverige, 37, og Polen med 35 point. Bedste dansker blev 19-årige René Bach, 15 point, foran Michael Jepsen Jensen, 12 point, og Patrick Hougaard, 11 point. Det er første gang, at Danmark vinder guld i denne disciplin.

ROBBIN HARMS STYRTEDE på Nürburgring i 11. afdeling af Supersport VM, men fik alligevel fem værdifulde VM-point for sin 11. plads. Han ligger fortsat nummer seks i serien.

RED BULL TEAMET har været i Sydkorea for at køre på den nye bane, sammen med Formula BMW og sydkoreanske standardbiler. Banen er endnu ikke åbnet officielt.

UNDER TRÆNINGEN TIL det legendariske motorcykelløb Isle of Man skete et tragisk uheld, hvor to juniorkørere omkom.

DEN TJEKKISKE AFDELING af International Rallye Challenge, IRC, gav tredobbelt Skoda sejr med belgiske Freddy Loix foran lokale Jan Kopecky og finske Juho Hanninen. Serien føres af Hanninen foran Kopecky og Loix. Næste løb er San Remo Rally i Italien den 23.-25. september.

DET ÅRLIGE DIF Danmarksmesterskab i karting er afviklet på Roskilde Racing Center i Hedeland. Mester i KF3 blev Jannick Flygenring, Michelle Gatting i KF2 og Henrik Lilja i KZ2.

ALKYDBENZIN HEDDER BRÆNDSTOFFET, som benyttes i STCC/DTC, som en ny og mere miljøvenlig brændstoftype, der er udviklet af svenske Lantmännen til specialmotorer med højtydende effekt.

ENTREBILLETTERNE ER NEDSAT med cirka 20 procent til DTM-løbet den 17. oktober på Hocklenheim syd for Frankfurt.

ITALIENSKE DUCATI TRÆKKER sig tilbage med eget fabiksteams i VM Superbike mesterskabet. De kom med i 1988 og har vundet 16 mesterskaber for konstruktører og 13 individuelle kørermesterskaber. Ducati vil koncentrere sig om produktudvikling, men støtter fortsat private teams.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093