23948sdkhjf

Opus Bima til Danmark

Freddy Nedergaard er ansat som ansvarlig for salg og service i Danmark.
Opus Prodox AB’s datterselskab, Opus Bima AB, etablerer salg og service på det danske marked. Det er et års tid siden, at Opus-koncernen overtog Bilmateriel AB’s (Bima) virksomhed fra Volvo Personbilar Sverige AB. Bima omfatter salg af værkstedsudstyr til både Volvo-forhandlere og fritstående værksteder.

– Etableringen af Opus Bima i Danmark er en del af den forretningsplan, som oprettedes i forbindelse med overtagelsen fra Volvo. Opus Bima er en ledende leverandør af værkstedsudstyr i Sverige med over 75 års branche-erfarenhed og et produktsortiment, der rummer mærker som Corghi, Hunter, Stenhøj, EWJ og Opus, siger Magnus Greko, koncernchef for Opus.

Han oplyser, at der i Danmark findes 1500 værkstedet med over fire ansatte og samlet over 8000 værksteder. Derfor er det et naturligt skridt at etablere salg i Danmark, hvor vi via Opus datterselskabet EWJ Teknik A/S, hvis virksomhed nu er flyttet til Sverige, allerede har en bred kundekreds, tilføjer Magnus Greko.

EWJ Teknik, som blandt andet er kendt for sine bremseprøvestande, begyndte sidste år at flytte virksomhed og produktion fra Meløse i Nordsjælland til Sverige, hvor Opus har hovedkontor i Mölndal ved Göteborg. Her arbejder i dag også den danske EWJ-direktør, Henrik Wagner Jørgensen.

Dansk salgsansvarlig

Salg vil ske direkte til slutkunder, men også gennem uafhængige salgsrepræsentanter og grossister. Levering og fakturering sker direkte fra Opus Bima i Sverige.

Freddy Nedergaard, tidligere ejer af og direktør for Jens Lillelund & Co A/S og Orla Ankersen A/S i Farum, er nu ansat som ansvarlig for salg og service i Danmark – i første omgang med base fra privaten i Farum. Service og support ydes via lokale partnere.

Freddy Nedergaard er 54 år og stod i spidsen for Lillelund frem til konkursen i september sidste år.

Siden kom han til Flex1one i Brørup, men det varede kun frem til jul, så måtte den jyske virksomhed afskedige ham og fire andre medarbejdere.

- Jeg fik så tilbuddet fra Opus, og det kunne jeg ikke sige nej til. Det er en stor udfordring, siger Freddy Nedergaard til Motor-magasinet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094