23948sdkhjf

Teknikkens Univers på Lolland Falster

Omkring 70 interesserede var mødt frem til møde i Maribo-hallerne, da Carsten Andersen havde indkaldt lokale myndigheder og andre med samme interesse for at bevare bilerne fra Aalholm Automobilmuseum, der er lukket, så bilerne skal sælges på auktion.

Carsten Andersen fremlagde sine planer for bevarelse af de mange biler, samt et nyt hus med mere. Trods enkelte personers mistro undervejs blev mødet en succes, oplyser han.

Et par dage efter blev en bestyrelse nedsat med Carsten Andersen som formand, som nu skal arbejde videre med det spændende projekt, der allerede har en hjemmeside. Den nye forening til bevarelse af de mange Aalholm biler håber på et medlemstal for 300 og en grundkapital på 150.000 kroner. Bidrag over 500 kroner er fradragsberettiget.

- Vi skal have gang i "Udkantsdanmark", som vi jo hører så meget om. Projekt Teknikkens Univers skal, ud over at være det tekniske museum med mere, også være krumtap i nytænkende turisme på Lolland Falster, siger Carsten Andersen. Mere på www.teknikkens-univers.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079