23948sdkhjf

Autolakerer i Viborg i samarbejde med Pierre

Autolak-kæden pierre.dk Autolakering indgår et strategisk samarbejde med Malerværkstedet i Viborg, som på bare fire år har vokset sig stor og stærk.
Malerværkstedet i Viborg har netop indgået et strategisk samarbejde med Europas største lakkæde, pierre.dk Autolakering A/S. Da Martin Stefanski for fire år siden overtog Leifs Autolakering på Gørtlervej, var der ikke mange, som spåede den unge autolakerer mange chancer i en presset branche.

- Jeg lagde ud med at ændre navn til Malerværkstedet Viborg, for ligesom at signalere et skifte. Dengang havde jeg en enkelt mand ansat, fortæller Martin Stefanski, som i dag er 32 år.

Efter et par år fik han mulighed for at overtage de nuværende lokaliteter på Fanøvej, og den flytning blev startskuddet til yderligere vokseværk i virksomheden.

- Fra at have været konkurrenter i en branche, hvor konkurrencen konstant bliver hårdere og hårdere, så blev vi i stedet kolleger. Jeg overtog bygningerne, jeg overtog forgængerens portefølje af kunder, og samtidig overtog jeg også nogle af de medarbejdere, der var ansat her. Og dermed ændrede præmisserne sig ganske radikalt, fortæller Martin Stefanski.

3500 reparationer årligt

I dag er der i alt 11 mand ansat i virksomheden, som i gennemsnit behandler mellem 90 og 100 emner om ugen.

- Jamen det lyder jo ret banalt, men det handler om kvalitet og punktlighed, og så handler det frem for alt om at levere til tiden. Det er ren nem målsætning at have for sin virksomhed. Der, hvor det bliver svært for mange, det er, når målsætningen skal føres ud i livet, påpeger Martin Stefanski ifølge en pressemeddelelse.

Han stiftede første gang bekendtskab med branchen, da han i skoletiden var i erhvervspraktik som autolakerer. Fra det øjeblik vidste han, at det var den vej, han ville.

- Det er et af de eneste reelle håndværk, der er tilbage. Og så er det så absolut også et af de mest krævende fag, fordi du simpelthen ikke må lave fejl, fortæller Martin Stefanski, der fortsat bruger mere tid på værkstedet end kontoret.

Et strategisk samarbejde

- En betydelig del af de lakeringer, som vi laver i dag, laver vi for pierre.dk Autolakering. Det handler blandt andet om opgaver for Carepoints bilhuse i området, samt for en række andre bilforhandlere i regionen. Geografisk ligger vi godt, fordi der er en hel del skadescentre her i byen. Forsikringsskader udgør op imod 90 procent af vort arbejde, så det betyder jo alt, erkender Martin Stefanski.

For pierre.dk Autolakering udgør Malerværkstedet Viborg en vigtig brik på landkortet.

- Vores mål er at være tilgængelig i hele Danmark, og når man kigger på, hvor vores 21 lakcentre er placeret, kan man konstatere, at vi er tæt på målet. Men netop i området omkring Viborg er vi ikke dækket ind, så derfor er aftalen med Martin Stefanski vigtig for os. Og vi ser frem til at udbygge samarbejdet med Malerværkstedet, fortæller Pierre Legarth, adm. direktør i pierre.dk Autolakering.

Han lægger ikke skjul på, at netop strategiske samarbejdsaftaler vil blive et tema i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078