23948sdkhjf

Vellykket studietur til Autostadt

De nye biløkonomer forbereder sig til fremtiden ved en kombination af teoretisk uddannelse, praktiske virksomhedsbesøg og dannelsen af personlige netværk. Derfor gik den årlige studietur den 9.-11. oktober til Wolfsburg i Tyskland - centrum for Volkswagen koncernen.

Her besøgte de studerende Autostadt, hvor Volkswagen fabrikkerne ligger, og hvor det var muligt at opleve alle Volkswagen koncernens mærker. Det gav et billede af de nye og kommende modeller som havner på det danske marked i løbet af næste år.

- Alle de nye modeller, der er repræsenteret i Autostadt, giver et godt indblik i, hvor stor konkurrencen egentlig er inden for VAG-koncernens egen produktportefølje, siger Thomas Lohmann fra Arne Poulsen Automobiler A/S.

De studerende besøgte også et Volkswagen museum, hvor hele VW's tidslinje af modeller var repræsenteret, helt fra den første Boble og til de modeller, vi ser i dag.

Formålet med turen var at skabe netværk blandt de nye og nuværende biløkonomstuderende. Arrangørgruppen havde derfor planlagt dette gennem netværksskabende aktiviteter, og turen bød derfor på Le Mans på en stor indendørs gokartbane samt sponsorerede netværksmiddage.

- Det er rigtig vigtig med sådanne aktiviteter, da vi kommer tættere på hinanden, hvilket betyder, at vi kan bruge hinandens kompetencer i fremtiden og i det daglige arbejde, siger Jacob Jørgensen fra Jydsk Automobil Centrum A/S.

Turen blev gjort muligt ved hjælp af sponsorater, og de unge biløkonom studerende udtrykket et stor tak til deres alle deres sponsorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079