23948sdkhjf

Dæk-bibel med rabat

Hvilke belastninger og hastigheder må forskellige dæktyper køre med, hvilket lufttryk skal forskellige bilmodeller køre med, hvad er rulleomfang på et 215/50R18 dæk, og hvordan vælger man korrekt alternativ dækudrustning med meget meget mere?

Alt det finder man svaret på i STRO Databog, som udgives af Scandinavian Tire & Rim Organization. Har man først én gang haft denne dækuniversets bibel i hånden, vil man ikke undvære den.

STRO Databog er på dansk og bør findes på ethvert auto- og dækværksted og hos enhver dæk- og bilimportør. Der henvises flere gange til STRO Databog i Færdselsstyrelsens "Vejledning om syn af køretøjer", og den bør derfor også benyttes i alle synshaller. Den leverer desuden nyttig viden her og nu til hele den automotive branche samt alle, der har brug for konkret og kontant viden om dæk.

STRO Databog findes i 2010-udgaven, og i anledning af AutoTeknik 2010-messen i Odense Congress Center torsdag den 26. til lørdag den 28. august tilbydes STRO Databog med 10 procents rabat.

Man kan bestille STRO Databog til særpris på Dækbranchens Fællesråds stand på AutoTeknik 2010 eller sende en mail på www.dsl-tyres.dk/stro senest den 3. september, opfordrer direktør Volker Nitz, Dækbranchens Fællesråd, og bemærker:

- Så vil man aldrig mere stå og mangle konkret viden om et spørgsmål, der er relateret til dæk. Til trods for 33 år i bilbranchen kendte jeg ikke nok til STRO Databog, før jeg kom til dækbranchen. Men den er et must for alle, der har brug for viden om dæk, og den er yderst anvendelig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078