23948sdkhjf

Premiere på VW Touareg 3 Dakar

VW præsenterede den nye Touareg 3 forleden ved afslutningen af ADAC Rallye Deutschland i Trier. Den nye model er allerede testet forskellige steder i blandt andet Spanien og Marokko, samt under mere end 10.000 simulerede kilometer. Længere end en hel sæson i Formel 1.

Årets største arrangement for VW løber af stabelen i perioden 1.-16. januar i Sydamerika, Dakar Rallyet. VW’s motorsportsdirektør, danske Kris Nissen, udtaler, at den nye model er forbedret på mange punkter med bedre køling, og ikke mindst bedre stabilitet.

2,5 liters TDI motoren med dobbeltturbo er optimeret og yder fortsat omkring 300 hk med tre limited slip differentialer gennem en femtrins sekventiel transmission og ZF tre-pladet keramisk kobling.

Nissen håber at vinde den tredje sejr i træk. De fire VW hold til det kommende Dakar Rally er den tidligere mester og vinder i år, spanske Carlos Sainz/Lucas Cruz, Nasser Al-Attiyah/Timo Gottschalk, Q/D, samt Giniel de Villers/Dirk von Zitzewitz, ZA/D, og Mark Miller/Ralph Pitchford, USA/ZA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094