23948sdkhjf

SMC-Biler kvalitetssikrer privatleasing

Danmarks største nybilforhandler-kæde, med rod i VW-importgruppens bilmærker Volkswagen, Seat og Skoda, gør nu en ekstra indsats for at gå forbrugernes ærinde i forbindelse med privatleasing. SMC-Biler har netop introduceret nye privatleasingkontrakter, som følger bilistorganisationen FDMs og brancheorganisationen Finans & Leasings anbefalinger på området. Jyske Finans udarbejder kontrakterne for SMC-Biler.

- Hos SMC-Biler har vi længe tilbudt privatleasing. Men når to betydningsfulde aktører som FDM og Finans & Leasing går fælles ud med en standardkontrakt, så er der ingen tvivl om, at vi skal bakke op om det, siger administrerende direktør hos SMC-Biler, Lars Simper.

Den nye leasingaftale sikrer parternes pligter og rettigheder bedre end det tidligere har været tilfældet. Så kan kunden selv fokusere mere på det sjove – kørselsbehovet, bilmodellen og udstyret.

Ændringerne i privatleasingkontrakter består af flere elementer. Prisen er fast, så kunden betaler samme ydelse hver måned. Kontrakten indeholder fuld service for bilen, og hele husstanden må bruge bilen, ligesom lejlighedsvis udlån er tilladt. Opsigelsen er med en måneds varsel efter 11 måneder. Ved tilbageleveringen har kunden ret til at være til stede, når en uvildig gennemgår bilen. Kunden er desuden fri for at bekymre sig over en måske ringe gensalgsværdi af bilen efter endt leasingperiode, som er overladt til SMC-Biler.

Bil-koncernen har det sidste år trænet og uddannet alle bilrådgivere i rådgivning og behovsafdækning inden for finansiering og privatleasing.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172