23948sdkhjf

Jubilæumsnyhed fra Jaguar

Engelske Jaguar, der ejes af indiske Tata, fylder 75 år i år. Det fejres forskellige steder på kloden, og forleden på tyske Nürburgring med en kavalkade gennem tiderne af klenodier i motorsporten.

Jubilæet fejres også på det meget vigtige og givtige marked i USA, som de senere år har fået øjnene op for Jaguars kvaliteter. Det fineste sted at udstille fornemme biler er på en af verdens mest kendte golf-baner, Pebble Beach, syd for San Francisco, der hvert år afholder "Concours D'Elegance". Her var der forleden premiere på en ny Jaguar jubilæums-version i nyt rapt design, XJ75 Platinium Concept, der helt sikkert vil være med til at øge interessen for den engelske "kat" med det berømte logo.

Jubilæumsmodellen har V8-motor på 5.0 liter, der yder 470 hk med supercharger, ny front og hæk samt et smart, lavt design. Hertil masser af nyt i læderkabinen, inklusive et lydsystem fra engelske Bowers & Wilkins med 20 højtalere i et system, som Jaguar kalder for "state-of-the art-sound system". Modellen har 22" aluminumfælge i nyt design med den moderne sorte lakering med mere.

Om den nye model, der er kreeret af chefdesigner for XJ-modellerne, Giles Taylor, kommer i produktion, melder præsentationen intet om.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062