23948sdkhjf

736 CAD’er har valgt Topdanmark

De frie værksteder i CAD oplever fordelagtig konkurrence men mindre kulant holdning fra TrygVesta.
I mange år samarbejdede de frie værksteder i CAD udelukkende med TrygVesta om forsikringer til værksteder og biler. Men efter branchepolitiske sammenstød om TrygVestas udvælgelse af fordelsværksteder og samarbejde med det nu hedengangne Totempo om vejhjælp og skadesarbejde forlangte en del af de 1700 frie værksteder i CAD en ny aktør på banen. Det blev Topdanmark, som nu har fornøjelsen af at forsikre 43 procent af medlemsskaren i kraft af 736 forsikringsaftaler.

Der hersker således ikke tvivl om, at Tryg har fået en seriøs konkurrent at dele det lukrative CAD-marked med i form af Topdanmark.

Prisstigninger på vej

Trods Trygs vigende omsætning på aftalen siger CAD-formand Poul Erik Christensen, at de frie værksteder fortsat er glade for sin mangeårige samarbejdspartner, som CAD har et godt og fornuftigt samarbejde med.

- Men vi har dog også en rimelig fornemmelse af, at Tryg ikke længere er helt så rundhåndet med kulante afgørelser. CAD har ved mange lejligheder ytret utilfredshed med den kommunikation, der foregår mellem selskabet og kunder i forbindelse med skadesarbejde. Formuleringen i brevene er nu lavet om efter CAD"s ønske, så stor ros til Tryg for denne lydhørhed.

- I modsatte grøft har Tryg desværre på det seneste forsikringsudvalgsmøde meddelt, at der kommer generelle prisstigninger i Tryg, og disse prisforhøjelser kommer også til at gælde for CAD-medlemmerne, siger Poul Erik Christensen.

Flot skadesforløb

Samarbejdet med Topdanmark har, siden starten 1. januar 2009, budt på et flot skadesforløb i aftalens første kalenderår. Det har affødt en tilbagebetaling af bonus til medlemmerne.

- I CAD oplever vi en god og sund konkurrence mellem de to forsikringsselskaber, og den afsmittende effekt kommer vore medlemmer til gode i form af gode priser og gode forsikringsprodukter.

Flere indbrud

Begge selskaber har meddelt CAD, at der er en stigning i antallet af tyverier og indbrud i dækcontainere, så værkstederne bliver mindet om at huske at tjekke, om låse og andre sikkerhedssystemer er godkendte og tilstrækkelige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078