23948sdkhjf

Eberspächer 30 procent frem

Viser Euro6 udstødnings- og partikelfilterprodukter til USA på Automechanika, der senere vil finde vej til Europa.
Tyske Eberspächer oplyser, at resultatet i årets halvår er blevet meget bedre end forventet. Ordresituationen er konstant stigende efter kriseåret 2009. Fremgangen i første halvår 2010 er på 35 procent med en omsætningsstigning på cirka 6,3 milliarder kroner, sammenlignet med samme periode sidste år.

- Efter kriseåret 2009, med et tab på 4,7 milliarder kroner, ser vi meget fortrøstningsfuldt på resten af 2010 med et større resultat end forventet, udtaler adm. direktør Martin Peters i det familieejede selskab med hovedadresse i Esslingen. Han tilføjer, at alle afdelinger igen er oppe på fuld tid, og der er ansat små 100 nye medarbejdere i første halvår på hovedkontoret.

Forud for krav

Eberspächer udstiller på Automechanika i hal 12, hvor man viser hele produktprogrammet med de nyeste udviklinger indenfor varmesystemer til alle slags køretøjer, samt de nyeste udviklinger i udstødningsrensning i henhold til Euro6 normen, der træder i kraft i 2013.

Eberspächer er markedsførende i USA, efter de strengeste EPA 10 specifikationer, med en markedsandel på mere end 50 procent, udtaler Dr. Andreas Laschet, ansvarlig for udstødningsrensningen, i en pressemeddelelse op til branchens største udstilling i Frankfurt. Samme udvikling er målet for Eberspächer i Europa, når den nye Europ6 norm træder i kraft i 2013. Udviklingen med de nye systemer kan altså allerede opleves på Automechanika.

Eberspächer er en af verdens førende producenter af udstødningssystemer med partikelfilter og avanceret elektronik-styring, samt varme-systemer til alle slags køretøjer. Ved starten af året beskæftigede koncernen 5260 medarbejdere på verdensplan, med et salg i kriseåret 2009 på små 10 milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078