23948sdkhjf

Tredje afdeling i langdistanceløb på lørdag

Lørdag 28. august afvikles tredje afdeling i Danish Endurance Championship, DEC, på Padborg Park. De to første afdelinger er vundet af DK Racings Peter Ager/Tom Pedersen/Per Johansen i Opel Corsa, der er trimmet til lange løb med en 2.0 liters motor.

Det er DK Racings mål at vinde igen, men samme målsætning har andre hold også, Vinderteamet fra de første to afdeling mener, at de mest oplagte konkurrenter nok er DTC-kørerne Peter Rasmussen/Per Poulsen/MichaelOutzen, hvis deres bil holder. Men der er også en Porsche med, som er hurtigere på langsiderne, men ikke i svingene, samt en meget hurtig Audi i den sidste afdeling, der blev afviklet over mere end seks timer, som det længste baneløb i Danmark i mange år.

- Det var vist sig, at vores bil er meget stabilt opbygget af dygtige mekanikere. Vi går efter hattrick, udtaler teamets nyeste mand i vindertrekløveret, Peter Ager.

Der afvikles samtidig heats med motorcykler i flere klasser, og for de små Legend Cars. Weekenden markerer samtidig et nyt kapitel på Padborg Park med indvielse af den ændrede bane, der blev indviet tilbage i 2003, og den æra har motorcykelkørerne fået.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082