23948sdkhjf

DAF Handel i to nye samarbejdsaftaler

Eurodeal Autoparts og Viggo Laursen er blandt de seneste, der har indgået en samarbejdsaftale med medlemmerne i DAF Plus-værkstedskæden.
Mærkeforhandlernes fælles værkstedskæde på tværs af bilmærker, DAF Plus, har i sin opstartsfase indtil videre indgået fem samarbejdsaftaler gennem DAF Handel A/S. Senest er reservedele fra Eurodeal Autoparts A/S samt dæk- og fælgleverandøren Viggo Laursen A/S kommet til.

Hos Eurodeal leveres delene fra dag til dag.

Medlemmerne får installeret Eurodeals online katalog au2web.dk, hvor de hele døgnet kan bestille produkter. Alle egenskaberne i kataloget vil blive gennemgået hos medlemmerne af Eurodeals personale. Medlemmerne kan til enhver tid se, om varerne er på lager samt se priser. Ligeledes kan man via et givent køretøjs indregistreringsnummer finde de aktuelle produkter.

Med 40 år i dæk- og fælgbranchen lover Viggo Laursen, at en samhandelsaftale vil være den billigste på årsbasis. Som Michelin engrospartner, og i tæt samarbejde med andre dæk- og fælgproducenter, behøver medlemmerne kun at ringe et sted hen, med sammedags-levering og direkte adgang til det europæiske spotmarked for dæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09