23948sdkhjf

Hedder nu CAD Indkøb uden lager i Horsens

Ny struktur og domicil for de frie værkstedskæders indkøbsforening, som fremover primært fokuserer på forbrugsprodukter til værkstedet.
CAD's indkøbsforening, CAD-Køb, har ændret status og struktur. Fra 1. juli blev lageret i Odense lukket og skåret mandskabsmæssigt til én enkelt daglig leder i erkendelse af, at det ikke længere var rentabelt at drive eget lager, blandt andet på grund af mindre lagre hos de enkelte medlemmer, samt den stærke konkurrence fra lokale grossister med leveringer mange gange om dagen.

En ny strategi for de frie værksteders indkøbsforeningen er lagt, og efter et halvt år med afvikling af varelager, lokaler med videre er foreningen nu klar under det nye navn CAD Indkøb med domicil i Horsens i kontorfællesskab med Accept Auto, CAD's finansierings- og leasingselskab. CAD-Indkøb er stadig helt medlemsejet som ved begyndelsen af CAD-Køb i 1977.

Åbner portal

Mange kræfter er blevet lagt i udviklingen af en ny medlemsportal, som netop i disse dage åbnes op for medlemmerne. Portalen giver medlemmerne mulighed for at sammenligne produkter, priser, bonusaftaler, samt muligheden for nemt at bestille produkter hos de enkelte leverandører direkte på CAD Indkøbs portal.

CAD-formand Poul Erik Christensen siger, at der ingen tvivl er om, at et moderne autoværksted i dag finder og bestiller flertallet af sine produkter på nettet, hvor det skal være nemt og hurtigt, og såvel ledelse som bestyrelse i CAD Indkøb er derfor overbevist om, at medlemsportalen bliver til stor fordel for medlemmerne.

- Jeg tror, CAD Indkøb vil fungere fint parallelt med rækken af autogrossister, der fokuserer på reservedele, mens CAD Indkøb fremover mest vil indeholde gode storindkøbsaftaler på papir, håndrens, værktøj og lignende. Men ikke længere reservedele, hvor konkurrencen og rabatterne andre steder er for store, siger Poul Erik Christensen. Han slår et slag for medlemskab af den "nye" indkøbsforening.

Fire fyrede i arbejde

- Brug de gode aftaler. Hvem siger nej til 1.21 kroner i rabat på brændstof og små 600 kroner i rabat på fyringsolie, blot for at nævne et par eksempler, siger CAD-formanden. Han glæder sig i øvrigt over, at de fire afskedigede medarbejdere i det gamle CAD-Køb alle har fundet arbejde inden for autobranchen.

Den nydannede indkøbsforening findes på hjemmesiden www.cadindkoeb.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094