23948sdkhjf

Sniksnak

Latter helbreder og gør livet sjovere.

Vi er født med evnen til at grine. Latteren afstresser krop og sind ved at stimulere produktion af hormoner, der gør os glade, dæmper smerter og bekæmper stresshormoner.

10 minutters latter giver dig motion, der svarer til 30 minutters fysisk arbejde. I 1962 udførtes de første forsøg, der viste, at 20 sekunders hjertelig latter var lige så anstrengende som tre minutter i en romaskine.

Motor-magasinets SnikSnak-redaktion har på AutoTeknik 2010 grinet så meget, at det svarer til, at vi hver især har roet 48 timer i en romaskine. 46 udstillere fik nemlig taget et billede, 46 udstillere var kreative, sjove og fantasifulde. Lattermusklerne blev brugt flittigt, tak til jer alle for morsomme dage. 10 af disse billeder blev udvalgt til at deltage i konkurrencen om en gratis 1/1-side i Motor-magasinet.

Først trak jeg lidt på smilebåndet….så blev jeg nysgerrig, og senere vildt imponeret, da jeg hørte om tasker lavet af sikkerhedssseler. Nicole Bertelsen som er ekspedient hos FTZ A/S, er en meget kreativ kvinde. Hun fremstiller blandt andet tasker lavet af brugte sikkerhedsseler, som hun henter hos forskellige ophuggere. Genbrugsmaterialet gør, at hvert enkelt produkt bliver helt unikt, da der aldrig vil være to, der er ens.

Ugens strutskørt:

Dette pragtfulde billede har jeg modtaget fra Flex1one med titlen "AutoTeknik fra en anden vinkel"

Mange store smil

SnikSnak redaktionen

P.s.: Der var rigtig mange, der gik ind og stemte på fotokonkurrencedeltagerne. SnikSnak har trukket lod blandt stemmedeltagerne. Vinderen af et weekendophold har fået direkte besked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078