23948sdkhjf

Ny samarbejdspartner til juridisk klumme

Motor-magasinets jævnlige juridiske klumme Ret&Vrang bliver fremover skrevet af advokater med speciale i autoforhold fra Delacour Danias Autogruppe.
Motor-magasinet indleder et samarbejde med advokatfirmaet Delacour Dania om klummen Ret&Vrang, hvor forskellige advokater med speciale i autoforhold cirka en gang om måneden vil skrive om emner indenfor jura, økonomi og ledelse - af relevans for Motor-magasinets læsere.

Læserne er meget velkomne til at fremkomme med kommentarer, forslag og spørgsmål til klummen.

Delacour Dania er et af Danmarks 10 største advokatfirmaer, med kontorer i Århus og København, foruden i Nuuk, Torshavn, Moskva og Kiev.

Advokatfirmaet rådgiver primært mindre og mellemstore virksomheder inden for erhvervsretlige og økonomiske forhold, men har også jurister, der er højt specialiseret på mere smalle fagområder.

Delacour Danias mere end 90 jurister er organiseret i teams efter specialer og fagområder, herunder Corporate Commercial (Erhvervsret, selskabsret og kontraktsret), Immaterialret, Udbud, Konkurrenceret, Fast Ejendom, Konkurs- og Insolvensret, Proces, Transportret og Virksomhedsoverdragelser.

Autoteam med specialviden

Flere af disse teams har i mange år rådgivet et betydeligt antal forskellige virksomheder inden for autobranchen – både autoforhandlere, forhandlerforeninger, leasingselskaber, leverandører til autobranchen og mange flere.

For at sikre en optimal vidensopsamling, og dermed den bedste rådgivning af klienterne inden for autobranchen, har Delacour Dania dannet et team kaldet Autogruppen, bestående af advokater fra forskellige teams og med forskellige specialer. Det er Autogruppens opgave, at følge med i udviklingen i autobranchen og hele tiden sikre, at den mest opdaterede viden stilles til rådighed for kunderne.

Autogruppens medlemmer er advokaterne Merete Andersen (moms og afgiftsmæssige forhold), Michael Gregersen (Købekontrakter, Leasing, rekonstruktioner, Virksomhedspant), Rune Hamborg (EU-ret, Gruppefritagelse, Importør og forhandleraftaler); Anders Hedetoft (Told, registreringsafgifter, EU-ret, Proces), Henrik Kleis (Transport og Spediton) og C.E. Skovgaard Sørensen (Bestyrelsesarbejde, strategi, virksomhedsoverdragelser).

Læs mere på www.delacourdania.dk hvorfra en brochure om Autogruppen også kan downloades.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.547