23948sdkhjf

Europæisk autoglas-alliance

Dan-Glas A/S er blevet partner i AutoGlassProfs.
Den voksende europæiske sammenslutning af autoglas grossister/montører, AutoGlassProfs, har fået endnu et medlem. Nu vil Dan-Glas nemlig også nyde godt af det store netværk som medlemskabet på tværs af Europa giver.

Dan-Glas blev etableret i 1985 og i øjeblikket består netværket af otte egne butikker og 38 monteringspartnere fordelt over hele landet.

Antallet af partnere skulle gerne vokse i nærmeste fremtid, oplyser Michael Østergaard.

- Vi arbejder i øjeblikket arbejder med et koncept, som kan hjælpe os i den retning. Vi vil nemlig gerne medvirke til at skaffe kunder til vore egne kunder, siger han.

Om medlemskabet i AutoGlassProfs siger Michael Østergaard:

- Jeg er meget glad for aftalen og ser mange muligheder i samarbejdet i den store kæde, hvor man ved fælles hjælp forsøger at løse de udfordringer, fremtidens marked giver, og det vil give klare fordele for os at deltage i et sådant samarbejde med den størrelse, AutoGlassProfs efterhånden har. I hele kæden runder vi nu én million ruder om året, så vi er ikke helt så små, når vi står sammen, konstaterer han.

- Vi har kendt vores nye kollegaer gennem lang tid, og vi er overbeviste om, at begge parter vil få meget ud af det nye samarbejde, siger Pim de Ridder fra AutoGlassProfs, der er rigtig godt tilfreds med at gruppen nu er udvidet med Danmark. Han tilføjer, at Dan-Glas er valgt i Danmark på grund af virksomhedens store netværk over hele landet.

Mere på www.autoglassprofs.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156