23948sdkhjf

Lakaftale med Mercedes-importør

Autolak-kæden pierre.dk har netop indgået en ny aftale med endnu en dansk bilimportør, Mercedes-Benz Danmark A/S om garantiarbejde.
For blot to måneder siden indgik pierre.dk Autolakering A/S sin første lakaftale med en bilimportør – Nellemann Bilimport, der blandt andet henter Kia og Jaguar til Danmark.

Ved indgangen til oktober har pierre.dk så offentliggjort endnu en importør-aftale, denne gang med Mercedes-Benz Danmark A/S, der står bag importen af Smart og Mercedes.

- Vi er virkelig stolte af den her aftale, som vi betragter som en kvalitetsstempling af hele vores organisation. Der er trods alt tale om Mercedes. Det er et bilmærke, der har en helt særlig status i danskernes bevidsthed, og det er selvfølgelig yderst tilfredsstillende, fortæller Pierre Legarth, adm. direktør i pierre.dk Autolakering A/S.

Aftalen går ud på, at danske Mercedes-forhandlere, der ikke har eget lakcenter, skal benytte pierre.dk Autolakering A/S i forbindelse med garantiarbejde.

En attraktiv medspiller

Hos Mercedes-Benz Danmark, der har 28 salgssteder og 33 autoriserede serviceværksteder fordelt over hele landet, er der ligeledes tilfredshed med aftalen.

- Vores kunder stiller med rette høje krav til vore produkter og services. Det indbefatter blandt andet en hurtig afhjælpning i forbindelse med eksempelvis værkstedsarbejde. Vores målsætning er, at kunden skal undvære sin bil så kort tid som muligt, og her har pierre.dk med sin 48 timers leveringsgaranti og en effektiv ordrehåndtering vist sig som en særdeles attraktiv medspiller, udtaler Henrik Lessél, eftermarkedschef hos Mercedes-Benz, ifølge en fælles pressemeddelelse.

- Det har været helt essentielt at finde en partner, som kan arbejde efter Mercedes’ mange forskrifter, tilføjer han.

- Opstartsfasen med Mercedes-Benz Danmark har været en meget positiv oplevelse, og jeg ser frem til et fortsat konstruktivt samarbejde mellem parterne. Det er altid en fornøjelse at forhandle med en virksomhed af Mercedes’ karat, siger Pierre Legarth, der roser importøren for en særdeles professionel og konstruktiv indstilling.

70.000 lakeringer årligt

Netop i år er det 25 år siden, at Pierre Legarth grundlagde pierre.dk, og virksomheden beskæftiger i dag mere end 300 ansatte. I dag er det LD Invest Equity, der ejer aktiemajoriteten i firmaet, men det er fortsat grundlæggeren, der sidder i direktørstolen. Firmaet har aftaler med en lang række bilforhandlere og -kæder, og det er Pierre Legarths forventning, at virksomheden næste år vil foretage mere end 70.000 reparationslakeringer i de over 20 filialer i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094