23948sdkhjf

Pierre sælger ud af autolak-imperium

LD Invest Equity køber 75 procent af aktierne i pierre.dk Autolakering A/S af selskabets stifter, Pierre Legarth, for et trecifret millionbeløb.
45-årige Pierre Legarth sælger per 30. september 75 procent af aktierne i pierre.dk Autolakering A/S, som han grundlagde i 1985. Virksomheden er i dag landsdækkende med 21 filialer, og fungerer som underleverandør for de store autoforhandlere og -værksteder. Virksomheden har fokus på erhvervskunder, og har mulighed for at tilbyde kunderne landsdækkende aftaler. Pierre.dk Autolakering A/S har specialiseret sig i autolakering af forsikringsskader og beskæftiger mere end 300 medarbejdere, der forventes at gennemføre mere end 70.000 lak-reparationer i 2011.

Virksomheden yder – som eneste autolakerer i Danmark – 48 timers leveringsgaranti på alle kundeopgaver, og pierre.dk har realiseret høje vækstrater i form af overtagelse af primært værksteders og autoforhandlers lakeringsfaciliteter.

Pierre.dk har netop offentliggjort det bedste regnskab i virksomhedens historie, og det danner et glimrende udgangspunkt for den fremtidige vækst, oplyses det i en fælles pressemeddelelse.

- Vi har præsteret et overskud på 9,7 millioner kroner før skat i det seneste regnskab, som løb til den 31. august, og det er ny rekord, siger Pierre Legarth til Motor-magasinet. Han oplyser samtidig, at han ikke har solgt sine ejendomme, og at han får udbetalt sine penge i rater over fem år.

- På den måde fastholder de mig i virksomheden de næste fem år. Jeg er helt klar til at give fuld gas de næste fem år. Konkurrenterne skal ikke tage fejl: De skal nu stå endnu tidligere op – de har fået lektier for, siger han.

Fortsætter strategien

- Vi ser store muligheder for en forsat udvikling af pierre.dk. Pierre Legarth har, med imponerende engagement og en helt kompromisløs kvalitetssans, skabt en attraktiv forretningsmodel, der besidder betydelige konkurrencemæssige fordele, udtaler Jan Hove Sørensen, partner hos LD Invest Equity, ifølge samme meddelelse.

Han forventer, at pierre.dk forsætter den nuværende strategi og samtidig udvikler selskabets markedsposition i både Danmark og i det øvrige Skandinavien.

Også fra sælgers side er der stor tilfredshed.

- Jeg er utrolig glad for at få LD Invest Equity med ind i ejerkredsen. De kan via deres store netværk og erfaring bidrage positivt til den videre udvikling af pierre.dk. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab vil kunne realisere selskabets fulde potentiale, påpeger Pierre Legarth, der – uden at ville definere beløbsstørrelsen yderligere – har fået et trecifret millionbeløb for salget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064