23948sdkhjf

Elbil og elektronik fagmesse til februar

I samarbejde med Kölnmese vil den tyske sammenslutning af elektronik-fabrikanter, ZVEI, afholde en såkaldt ekspert-konference og sideløbende fagmesse. Den finder sted den 23.-24. februar 2011 i Tysklands fjerdestørste by Köln, der er hovedby og kulturelt centrum i det stærke industriområde Ruhr i delstaten Nordrhein-Westfalen.

Mere end 300 eksperter og beslutningstagere fra elbil-sektoren har meldt deres ankomst. Målet med arrangementet er at skabe dialog mellem politikere, interessegrupper og industrien for at forberede storskala introduktion af elektriske køretøjer. Elektrisk mobilitet er en af nøgle-teknologierne i det 21. århundrede og dermed også en betydelig markeds-aktør.

Konferencen bliver åbnet af økonomi-minister Jörg Bode og ZVEI præsident Friedhelm Loh. Talerne omfatter højtstående professorer og formænd inden for forsknings- og industrisektoren omkring elbil-teknologi. Emnerne berører generelt blandt andet den automotive industris lod i elbil-sektoren og sammenligning mellem batterier og brændselsceller samt øvrig teknologi. Hertil en del om tyske projekter og infrastruktur.

Fagmessen vil omfatte alt inden for området lige fra komponenter til service.

Arrangementet bygger videre på en succes i marts i år.

Mere information på sitet www.elektromobilia.de
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078